noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PUBG Mobile Lite nasıl yüklenir?

ᴛᴜʀ ᴀʀᴍʏ

Prove yourself to yourself, not others.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
295
Çözüm
5
Online süresi
19d 19h
Reaksiyon Skoru
253
Altın Konu
12
Başarım Puanı
219
MmoLira
1,695
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

f540e-15956655475697-800.jpg

PUBG Mobile Lite Aslında PUBG Mobile ile benzer deneyimlerini yaşamak isteyen düşük seviyeli kaliteli cihazlara sahip oyuncular için geliştirildi. İlginç bir şekilde, oyun bugün ilk yıldönümünü, yani 25 Temmuz'u yeni tamamladı ve şu ana kadar Google Play Store'da 100 milyondan fazla indirildi.

Bu yazımızda ise, şuan da dünyanın dört bir yanında popüler olan battle royale oyununu Android telefon,tablet lerinize nasıl indirebileceğinizi tartışacağız.
Android telefonlar ve tabletler için PUBG Mobile Lite dosyası nasıl kurabilirsiniz ?

Oyunu doğrudan Google Play Store'dan indirebilir veya APK dosyasını oyunun resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

Oyuncular APK dosyasını resmi web sitesinden indirebilir Oyuncular APK dosyasını resmi web sitesinden indirebilir Oyunu APK dosyasını kullanarak indirmek için aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1: Oyunun APK dosyası PUBG Mobile Lite Orjinal Wep Sayfasında Mevcut Bulunmaktadır . Bu web sitesinden indirmeniz gerekecek. Sayfayı ziyaret etmek için aşağıda verilen bağlantıya da tıklayabilirsiniz.

Adım 2: Henüz yapmadıysanız, telefon ayarlarından 'Bilinmeyen Kaynaktan Yükle' seçeneğini etkinleştirin.

3. Adım: APK dosyasını yükleyin.

Oyun yüklendikten sonra tadını çıkarabilirsiniz.

Dosyanın boyutu 564 MB'dir, bu nedenle yeterli depolama alanı bulunduğundan emin olmalısınız. Bu durumda herhangi bir OBB dosyasına ihtiyaç yoktur.

211b8-15956657392962-800.jpg

PUBG Mobile Lite'yi Android Cihazlarda Bulunan Google Play Store'dan kurmak Çok Basit ve kolaydır.

Adım 1: Android Cihazınızda Bulunan Google Play Store'un üst kısımda bulunan arama çubuğuna PUBG Mobile Lite'ı aratın.

Adım 2: Oyuna tıklayın ve yükle düğmesine basın. 3. Adım: Oyun indirilecek ve sonra yüklenecektir.

Sizlere Yararlı Olduysa Ne Mutlu Bana :) İyi Forum'lar

Yeterli derecede orjinal olmadığı için onaylanmadı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri