- Konular
- 295
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 19d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 253
- Altın Konu
- 12
- Başarım Puanı
- 219
- MmoLira
- 1,695
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
PUBG Mobile, kullanıcıların kod kullanma kodlarını kullanarak tonlarca ücretsiz ödül kazanmalarını sağlar. PUBG mobil ödeme merkezini kullanarak PUBG Mobile kodlarını nasıl kullanacağınızı öğrenmek için aşşağıda bütün hepsini belirtmiş bulunmaktayım iyi forum'lar
.
.
PlayerUnknown 's Battlegrounds , daha çok PUBG olarak bilinir, PUBG Corporation tarafından geliştirilen ve Tencent Games tarafından yayınlanan en bağımlılık yapan Battle Royale oyunlarından biridir . Oyun, bir adaya düşen ve ayakta kalan son kişi olmak için savaşan en fazla 100 oyuncuyla yarışabilir. Diğer birçok Battle Royale oyununda olduğu gibi, PUBG de kullanıcılara herhangi bir nakit harcamak zorunda kalmadan ücretsiz ödüller kazanmak için kodları kullanma seçeneği sunar.
PUBG Mobile kullanma kodu nedir?
Kodları kullanma, PUBG kullanıcılarının oyun içindeki çeşitli fırsatların kilidini açmasına ve herhangi bir nakit harcamak zorunda kalmadan ücretsiz olarak yararlanmasına olanak tanıyan kodlardır. Oyunda ilerlemenize yardımcı olacak farklı türde ödüller vardır. Kullanıcılar, PUBG'nin çevrim içi ödeme merkezini kullanarak bu kodları kolayca kullanabilirler.
Para kazanma merkezinde PUBG mobil kodları nasıl kullanılır?
Adım 1: Bu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
üzerinden PUBG'nin resmi ödeme merkezini ziyaret edin .Adım 2: Sayfaya geldiğinizde, bir karakter kimliği, bir kullanma kodu ve doğrulama kodunu girmeniz istenecektir.
Karakter kimliğini kullanarak profilinizi otomatik olarak algılayabileceği için web sitesinde oturum açmanıza gerek yoktur.
Adım 3: Yukarıda gösterildiği gibi 'Kullan' düğmesine dokunun.
Ve Tebrikler. Ödülünüzün tadını çıkarın.