Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo
Bugün sizlere Red Dead Redemption 2 avlanmak için altın kurallardan bahsedeceğim.
Avcılık, esas olarak iki konuda işimize yarar : Et ve post. Sağlığınızı yüksek tutmak, en iyi kıyafetleri giymek ve en iyi cephaneyi yapmak istiyorsanız, avlanmak sizin ekmeğinizdir. İşte av malzemeleri ile yapabileceğiniz şeylerden bazıları:
Bir kamp ateşi açmak ve et pişirmek, Arthur'u maksimum kapasitede çalıştırmanın en kolay yollarından biridir.
Hayvan parçaları, patlayıcılar için hayvansal yağ ve özel ok türleri için tüyler gibi zanaat yapmak için kamp ateşi yakarak kullanılabilir.
Karkas ve hayvan parçaları, hem katkı olarak hem de yükseltmelerin kilidini açmak için kampta Pearson'a bağışlanabilir
Hayvan karkasları ve parçaları kar için kasaplara satılabilir
Çitlerde Tılsımları yapmak için belirli vücut parçalarını kullanabilir ve istatistiklerinizi kalıcı olarak artırabilirsiniz.
Hayvanların derisini yüzmek, Usta Avcı zorluklarınız ve Red Dead Redemption 2'nin en iyi kıyafeti için işe yarar
Öncelikle, yardımcı olabileceğiniz üç yıldız kalitesinin altındaki hayvanlara gitmekten kaçınmalısınız. Avınızı belli bir mesafeden tespit ettiğinizde rüzgarda kaldığınızdan emin olun, böylece kokunuzu almasınlar, Eagle Eye modunda görünür dürbünlerinizi çıkarın. Hayvanı inceleyin ve size üzerinde bir yıldız derecelendirmesi vermelidir. Üç yıldız El değmemiş posttur, istediğiniz şeydir.
Yüksek kalitede postu tutmak için hayvana doğru mühimmat kullanmak gerekir. Ayrıca tekrar tekrar ateş etmek yerine tek atışla öldürmeniz post kalitesini artıracaktır.
Yukarıda belirtildiği gibi, öldürmenizin kalitesi doğru cephaneyi kullanmakla ve temiz bir öldürme yapmakla ilgilidir. Tüm hayvanların, anında öldürmek için hedefleyebileceğiniz öldürme noktaları vardır. Ölü Göz Seviye 4'e ulaştığınızda bu alanlar kırmızıyla vurgulanır.
Bölüm 5'te açılan bu Ölü Göz yükseltmesi, beyin veya kalp gibi hayati bir organa yakın olduğunda nişangahınızın kırmızıya dönmesini sağlar. Anında öldürmek için bu küçük hedefleri vurabilirsiniz. Bununla birlikte, penetrasyonu da hesaba katmanız gerektiğini unutmayın örneğin, kalın kafatasları olan hayvanlar, yalnızca yüksek hızlı fişekler ve güçlü tüfeklerle anında indirilebilir.
Tuzakçı için en iyi postları mı arıyorsunuz ? İşte Red Dead Redemption 2'deki efsanevi hayvan konumları.
Efsanevi Tilki - Rodos'taki çitin kuzeyi
Efsanevi Bullgator - Bayou'daki Lakay'ın Batısı
Efsanevi Elk - Bacchus İstasyonu'nun Doğusu, Fort Wallace'ın Kuzeyi
Arkadaşlar merhaba ben bir görevde kanoya binip nehirden geçmem gerekiyor fakat bilemiyorum ps4 de oynuyorum oyunu bana yardım eder misiniz? Nasıl bineceğim bu lanet kanoya?