shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Red Dead Redemption 2 Atlar Rehberi Hakkında

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Red Dead Redemption 2 Atlar Rehberi. Hakkında görsel destekler ile kolay bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

1.jpg

Red Dead Redemption 2'de 19 farklı at türü bulunmaktadır. Her cins, benzersiz bir his sağlayan farklı kategorilerde sınıflandırılmıştır. 59 stil palto ve özelleştirilebilir aksesuarlarla birleştiğinde, atınız gerçekten kendinizin gibi hissedeceksiniz.

Red Dead Redemption 2'deki En İyi Atlar

Atlar pek çok türde olduğundan, çoğunun bazı güçlü yönleri vardır, ancak aynı zamanda dezavantajları da vardır - ancak aşağıda belirli bir kategorideki en iyi atlardan bazılarını bir bakışta bulacaksınız eminim.

Türleri​
İstatistikler​
Kabanlar​
Missouri Fox Trotter​
Hız Tabanı 7, Hızlanma Tabanı 5​
Amber Şampanya, Gümüş Dapple Pinto​
Nokota​
Ters Dapple Roan​
Safkan​
Brindle​
Arap​
Hız Tabanı 6, Hızlanma Tabanı 6​
Gül Gri Siyah, Siyah, Beyaz​
Türkmen​
Hız Tabanı 6, Hızlanma Tabanı 5​
Altın, Dark Bay, Gümüş​

Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde görsel destekler ile birlikte herkesin yapabileceği bir anlatım hazırlamış bulundum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri