Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Red Dead Redemption 2 Bitkilerin Konumları Hakkında

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Red Dead Redemption 2 Bitkilerin Konumları. Hakkında görsel destekler ile kolay bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

Red Dead Redemption 2, toplayabileceğiniz 43 farklı bitkiye sahiptir. Ben bu 43 bitkilerden sizlere 10tanesinin konumlarını paylaşacagım neden diye sorarsınız çünkü en fazla 10 adet resim ekliye biliyoruz sizin bildiginiz gibi. Bu kılavuz, RDR2'deki tüm tesis konumlarını gösterir. Bunlar birden fazla kategoriye ayrılabilir: meyveler, çiçekler, otlar, mantarlar yeşillikler vb.% 100 tamamlanması için en az 20 farklı bitki bulmanız ve ayrıca her zorluklar için bazı özel bitkiler toplamanız gerekecektir ve bazı bitkiler exotics Collectible Mission'ın özel bir parçasıdır.

1- Acuna'nın Yıldız Orkidesi
1.jpg

2- Alaska Ginsengi
2.jpg

3- Amerikan Ginsengi
3.jpg

4- Bay Bolete
4.jpg

5- Böğürtlen
5.jpg

6- Frenk üzümü
6.jpg

7- Dulavratotu Kökü
7.jpg

8- Chanterelles
8.jpg

9- Puro Orkide
9.jpg

10- Kapaklı Orkide
10.jpg

Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde görsel destekler ile birlikte herkesin yapabileceği bir anlatım hazırlamış bulundum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri