PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Altın Konu Red Dead Redemption 2 Jack Hall Çete Hazinesi Hakkında

Son1Dem

[404: Fear not found]
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
1,893
Çözüm
134
Online süresi
1mo 8d
Reaksiyon Skoru
4,003
Altın Konu
140
Başarım Puanı
339
MmoLira
39,506
DevLira
150
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Red Dead Redemption 2 (RDR2) Hazine Haritası. Hakkında görsel destekler ile kolay bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

1.jpg

Red Dead 2'deki, Hazine Haritası sizi hazineye ulaştırmak için adımlar içeren bir alanın çizimini gösterir. Haritaları kendi başınıza bulabilir veya dünyanın dört bir yanındaki hazine avcılarından satın alabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 Jack Hall Çete Hazinesi Hakkında

Bu hazine avındaki ilk haritayı, Flatneck İstasyonu yakınındaki Bölüm 2'ye başladıktan sonra tanışabileceğiniz bir hazine avcısı olan Maximo'dan satın alabilirsiniz. Reddederseniz haritayı 5 dolara satmayı teklif edecek ya da onu öldürebilir ve vücudundan çıkarabilirsiniz.

Jack Hall Gang hazinesinin ilk haritası, Flatneck İstasyonu'nun kuzeybatısındaki nehre ve Bard's Crossing'in kuzeyine bakan sırtta bulunan bir hazine avcısı olan Maximo'dan 10,00 dolara satın alınabilir.

2.jpg

Harita, Valentine'nin güneyinde eşsiz bir kaya oluşumu olan Caliban's Seat'i gösteriyor.

3.jpg

Zirveye ulaşmak için doğu tarafındaki tepeye çıkın ve ekranı düz yapın yani ordaki daga eşitleyin.

4.jpg

Tepeden kayaların arasından bir yol izleyin.

5.jpg

Çıkıntı boyunca ilerleyin, boşluklardan zıplayın ve üzerinde küçük bir delik bulunan büyük bir beyaz granit parçasına ulaşıncaya kadar çıkıntıların üzerinden geçin.

6.jpg

Hazineyi - ve başka bir haritayı - içinde bulacaksınız.Burayakadar ve bitti.

Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde görsel destekler ile birlikte herkesin yapabileceği bir anlatım hazırlamış bulundum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Ekli dosyalar

• 7.jpg
    7.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri