Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Darkorbit Güncel Bot 2020 - DARKBOT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeedOfLight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpeedOfLight

Level 7
TM Üye
Konular
402
Online süresi
9d 56m
Reaksiyon Skoru
168
Altın Konu
9
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
173
MmoLira
573
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar, Forum'da Darkorbit bölümünde eski yoğunluk olmadığı için uzun zamandır bot paylaşılmamış. Bugün, kendim de kullandığım ve ücretsiz olan DarkBot'u paylaşmak istedim sizlere. Ekran görüntülerini de kendim çektim. Bot ekran botu olarak gözükse de aslında tamamen paket botudur. Performansı, özellikle kutu toplaması en iyi bottur ve NPC kesme özelliği şuan aktif olan botların (Çoğu ekran botudur) en iyisi ve sahibinin de sitesinde belirttiği gibi tamamen ücretsiz. Tabi Donator'lere özel bir kaç özellik daha veriliyor, özellikle Palladium konusunda ancak tamamen ücretsiz hizmet vermekteler.

Bot Durmuş Haldeyken Çekilmiş Ekran Görüntüsü
qBYqVT.jpg

Üst Menü Tuşları:
1UWsjO.jpg

15wk9h.jpg
Sekme Tuşu:
sSYI8E.jpg

Ana Sayfa:
Darkorbit Ana Sayfasına gitmek için kullanılıyor.
Yenile: Oyunu yenilemek için kullanılıyor (Yeniden yüklüyor)
SID'i Kopyala: Hesabınızın SID kodunu kopyalıyor.
DISCORD: Botu kullanmak için zorunlu olan DC sunucusuna gitmek için olan tuş.

tDADcT.jpg
Ayarlar Tuşu:

Botun tüm ayarlarını yaptığımız bölüm. Bot tamamen Türkçe olduğu için zorlanacağınız çok bir şey yok. Seçtiğiniz Map'e geminiz gittikten sonra botu yenileyin, yenilendikten sonra NPC'ler gözükür. Gözükmeyen NPC'leri elle de ekleyebilirsiniz. Dilerseniz konu altından yardım isteyebilirsiniz.

T2ZOmK.jpg

9biAXa.jpg

5JZxHP.jpg

((NOT: AYARLAR BENİM KİŞİSEL AYARLARIMDIR, DİLERSENİZ UYGULAYABİLİRSİNİZ))

D56f5m.jpg
Başlat / Durdur Tuşu

Botu başlatıp durdurmaya yarıyor.

5rcyiu.jpg
Göster / Gizle ve Sabitle Tuşları

Göster / Gizle tuşları ile oyunu izleyip gizleyebilirisiniz.
Sabitleme tuşu, botu daima diğer pencerelerden üsttte tutar.

İndirme Linki:
Virustotal:

Botu indirdikten sonra karşınıza "DC sunucunu yetkilendir" bölümü gelecektir. DC Hesabınızı Darkbot DC sunucusuna yetkilendirdikten sonra botu kullanabilirsiniz. Çalıştırmak için "runbot.bat" uygulamasını açmalısınız direkt olarak .jar uzantılı uygulamayı çalıştırmayın!

usSKQs.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşim ellerine sağlık ben bazen bota bırakıyorum ama şöyle bi sorun yaşıyorum oyundan çıkmış kendiliğinden bazen çıkıyor ama başla demediği için öyle takılı kalmış bunu nasıl ayarlayabilirim bulamadımda ben kendim mapta başla dediğimde bot çalışıyor yine

Kardeşim ellerine sağlık ben bazen bota bırakıyorum ama şöyle bi sorun yaşıyorum oyundan çıkmış kendiliğinden bazen çıkıyor ama başla demediği için öyle takılı kalmış bunu nasıl ayarlayabilirim bulamadımda ben kendim mapta başla dediğimde bot çalışıyor yine

Bot kendini 60 dakikada bir yeniden başlatıyor RAM'lerin dolmaması için... Bot açıkken oyun penceresini alt sekmeye alırsan yeniden başlatmakta sıkıntı yaratıyor yani Botu ve oyun sekmesini alta almaman lazım.

teşekkürler hallettim bu arada kapı yaratıklarını kestirebilirmiyiz birde cubi mod varmı acaba tercih edilen alanlar kısmı var ama o iş görmüyor

teşekkürler hallettim bu arada kapı yaratıklarını kestirebilirmiyiz birde cubi mod varmı acaba tercih edilen alanlar kısmı var ama o iş görmüyor

Selam tekrar, Galaxy Gates yapabiliyor ancak onun için ek eklenti indirmen gerekiyor. O eklenti şuan bende yok ama istersen bulabilirim, DC sunucularında Türkçe oda mevcut oradan da sorabilirsin Dc botuna eklemişler. Cubikon yaptırılabiliyor "Tercih edilen öncelikli alan" ve "Yasaklı Alan" olarak ayarlaman gerekiyor. Dediğim gibi ben sadece Palladium ve NPC + Collector kullandığım için net fikrim yok bu konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri