Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Mob çağırdıktan sonra attı ve core verdi. Gdb ile açtım bunlar çıktı anlamadım
Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Mysql dan bişey silinmediBenim emanet ettigim fileste de mysql'dan mob sildigin için vermişti core, Yine ne yaptıysan düşürmüşsündür. Mysql tekrar yükle kesin düzelir kesin çözüm sunuyorum.quest mysqldan göremiyordur mobu.
oyun içi mobu çağırdığım zaman geliyordu zatenOyun içi düzenlemeri yaptıktan sonra channel1 sysser'a kontrol amaçlı baktım 5 6 farklı mob sysseri vermişti oyun da çağırdıktan sonra 5 dk sonra attıHangi mobu çağırdınız ve tam olarak ne oldu bir anlatabilir misiniz?
Yaptığınız düzenlemeden kaynaklı olabilir çıkan sysserları atar mısınız?Oyun içi düzenlemeri yaptıktan sonra channel1 sysser'a kontrol amaçlı baktım 5 6 farklı mob sysseri vermişti oyun da çağırdıktan sonra 5 dk sonra attı
maalesef sysseri almadımYaptığınız düzenlemeden kaynaklı olabilir çıkan sysserları atar mısınız?