- Konular
- 748
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 514
- Altın Konu
- 37
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 2,333
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Herkesin çok aradığı bir map'dir. Arşivimde buldum eklemek istedim. İndiren herkese iyi kullanımlar diliyorum.
1.8 sürümü ile uyumlu olduğunu belirtmek istiyorum.
Diğer sürümler de denemedim, deneyen olursa konuya bilgi geçebilir.
Çok uzatmadan görsel ile devam ediyorum.
Haritanın görseli :
Micro Cubes haritası aşina olduğumuz Skyblock haritasının stili ve Captive kuralları ile oluşturulmuş bir haritadır. Küçük bir küpün içerisinde başlıyorsunuz ve diğer küplere gitmek için bütün başarımları açmanız gerekmekte (Çok zor değil aslında). Açtığınız her başarım dünyayı 24 blok genişletmiş olacaktır. Bütün hepsini tamamladıktan sonra nether’daki bir platforma giriyorsunuz, oraya 6 farklı materyalden bloklar koymanız gerekiyo. Bunu yapmanızın sebebi son kaledeki bossu öldürüp haritayı bitirmeniz'dir. Bu haritayı diğer survival haritaları gibi oynayabilirsiniz, zira bir serverda oynayacaksınız komut blok’larını aktifleştirdiğinizden emin olun.
KOD : (/gamerule commandBlockOutput true)
İyi oyunlar dilerim!
Harita Kurulumu :
Başlat’a tıklayıp Çalıştır yazıyoruz.
Açılan pencere %appdata% yazıyoruz.
Karşımıza gelen pencereden .minecraft klasörüne tıklıyoruz.
Dosyamızı rardan çıkarıp saves klasörünün içine atıyoruz.
Devamında oyuna girebiliriz.
Herkese iyi kullanımalar dilerim
DL :
VT :
Herkesin çok aradığı bir map'dir. Arşivimde buldum eklemek istedim. İndiren herkese iyi kullanımlar diliyorum.
1.8 sürümü ile uyumlu olduğunu belirtmek istiyorum.
Diğer sürümler de denemedim, deneyen olursa konuya bilgi geçebilir.
Çok uzatmadan görsel ile devam ediyorum.
Haritanın görseli :
Micro Cubes haritası aşina olduğumuz Skyblock haritasının stili ve Captive kuralları ile oluşturulmuş bir haritadır. Küçük bir küpün içerisinde başlıyorsunuz ve diğer küplere gitmek için bütün başarımları açmanız gerekmekte (Çok zor değil aslında). Açtığınız her başarım dünyayı 24 blok genişletmiş olacaktır. Bütün hepsini tamamladıktan sonra nether’daki bir platforma giriyorsunuz, oraya 6 farklı materyalden bloklar koymanız gerekiyo. Bunu yapmanızın sebebi son kaledeki bossu öldürüp haritayı bitirmeniz'dir. Bu haritayı diğer survival haritaları gibi oynayabilirsiniz, zira bir serverda oynayacaksınız komut blok’larını aktifleştirdiğinizden emin olun.
KOD : (/gamerule commandBlockOutput true)
İyi oyunlar dilerim!
Harita Kurulumu :
Başlat’a tıklayıp Çalıştır yazıyoruz.
Açılan pencere %appdata% yazıyoruz.
Karşımıza gelen pencereden .minecraft klasörüne tıklıyoruz.
Dosyamızı rardan çıkarıp saves klasörünün içine atıyoruz.
Devamında oyuna girebiliriz.
Herkese iyi kullanımalar dilerim

DL :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.