romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Gmail'de E-postaları Daha Hızlı Yazma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Son1Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 366
  • Etiketler Etiketler
    eposta gmail

Sizce konu güzel olmuşmu ve yararlımı degerli cevaplarınızı bekliyorum.

• Baya hoş ve yararlı.

Oy: 0 0.0%
  • Hayır hoşuma gitmedi .

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Son1Dem

[404: Fear not found]
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
1,893
Çözüm
134
Online süresi
1mo 8d
Reaksiyon Skoru
4,001
Altın Konu
140
Başarım Puanı
339
MmoLira
39,500
DevLira
150
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Gmail'de E-postaları Daha Hızlı Yazma. Hakkında görsel destekler ile kolay bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

Çoğumuz her zaman yanıtlamayı ertelediğimiz bir yığın e-postaya sahibiyiz. Sonuçta, bir günde okuyabileceğiniz ve gönderebileceğiniz çok fazla şey var. Neyse ki Gmail, e-postaları oluştururken size yardımcı olabilecek bir dizi araç sunar.

E-postalarınızı Otomatik Tamamlayın

Gmail’in Akıllı Yazma aracı, e-postalar için otomatik tamamlama gibidir. E-postalarınızı nasıl yazdığınızı öğrenir ve cümlelerinizi tamamlamaya çalışır. Bu, bir mesajı ne kadar hızlı oluşturduğunuzu arttırır ve daha kısa sürede daha fazla yanıt göndermenizi sağlar. Siz yazarken öneriler görüntülenir, sadece bir tuşa basarak öneriyi kabul edebilir veya yok sayabilirsiniz.

Akıllı Yazma'da güzelbi sistemler ve özellikler var. Örneğin, alıcınızın adı Susan ise, başa otomatik olarak "Merhaba, Susan" ekleyebilir.

Akıllı Yazma'yı Gmail web sitesinden etkinleştirmek için, oturum açın ve ardından sağ üstteki Dişli simgesini tıklayın. Ardından, "Tüm Ayarları Görüntüle" yi tıklayın.

1.png

"Genel" sekmesinin altındaki "Akıllı Yazma" bölümüne gidin ve ardından "Önerileri Yazma" seçeneğinin yanındaki radyo düğmesini tıklayın.

2.png

Akıllı Yazma, kişisel yazma stilinize de hitap edebilir, ancak bu, Google tarafından daha fazla verinin toplanacağı anlamına gelir. Kaydolmak için, "Akıllı Yazma Kişiselleştirme" bölümünde "Kişiselleştirme Açık" seçeneğinin yanındaki radyo düğmesini seçin.

3.png

Seçimlerinizi uygulamak için alttaki "Değişiklikleri Kaydet" e tıklayın.

4.png

İPhone, iPad veya Android cihazınızda Gmail uygulamasını başlatın. Yan çubuk menüsünü açmak için sol üstteki 3 çizgi menüsüne dokunun.

5.png

Listenin en altına gidin ve ardından "Ayarlar" a dokunun.

6.png

E-posta adresinize dokunun. Sonraki ekranda, "Akıllı Yazma" seçeneğinin yanındaki onay kutusuna dokunun.

7.png

Artık bir e-posta yazdığınızda, Gmail'in önerileri açık gri renkte görünecek. Bir öneri seçmek için üzerinde sağa kaydırın veya Sekme tuşuna basın.

8.png

Akıllı Yanıtlarla Yazmayı Tamamen Atlayın

Büyük miktarda e-posta yanıtı yalnızca birkaç kelime gerektirir. Çoğu zaman, bir zamanı "kulağa hoş geliyor" ile onaylamanız veya hızlıca "çok teşekkür ederim" göndermeniz yeterlidir. Gmail’in Akıllı Yanıt özelliği, bunlar gibi hızlı ifadeleri yazmayı tamamen atlamanıza olanak tanır.

Aldığınız e-postadaki metne bağlı olarak, Gmail üç hazır yanıt önerebilir. Örneğin, birisi size bir akşam yemeği daveti gönderirse, Gmail "orada olacağım", "Üzgünüm, yapamıyorum" veya "Dört gözle bekliyorum" gibi bir şey önerir. Bunlardan birini seçebilir ve tek bir kelime yazmadan hemen yanıt verebilirsiniz.

Bilgisayarınızda Gmail web sitesine gidin ve oturum açın. Akıllı Yanıtları etkinleştirmek için Dişli simgesi menüsü> Tüm Ayarları Gör> Genel'i tıklayın. "Akıllı Yanıt" bölümünde, "Akıllı Yanıt Açık" ın yanındaki radyo düğmesini tıklayın.

9.png

İPhone, iPad veya Android cihazınızdaki Gmail uygulamasında, 3 çizgi menüsüne dokunarak yan menüyü açın. Ayarlar> [e-posta adresiniz] seçeneğine gidin ve ardından "Akıllı Yanıt" ın yanındaki onay kutusuna dokunun.

10.png

Akıllı Yanıt'ı etkinleştirdikten kısa bir süre sonra Gmail, gelen her e-postadaki metnin altında otomatik olarak oluşturulan üç yanıtı görüntülemeye başlayacaktır.

Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde görsel destekler ile birlikte herkesin yapabileceği bir anlatım hazırlamış bulundum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri