D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Mobile Legends - Orman Rehberi

Son1Dem

[404: Fear not found]
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
1,893
Çözüm
134
Online süresi
1mo 8d
Reaksiyon Skoru
4,001
Altın Konu
140
Başarım Puanı
339
MmoLira
39,500
DevLira
150
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1.jpg

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Mobile Legends Orman Rehberi hakkında görsel destekler ile kolay bi anlatım hazırladım
Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

Mobile Legends Orman Rehberi hakkında:

Mobile Legends'ta ormanda ustalaşmak ister misiniz? Mobile Legends'ta ormancı olmak, takımınızı 1. liğe götürmenin kaderi sizlerin elinizde olabilir

Genellikle orman rolü, destek rolünü oynamakla nişancı rolü arasında hoş bir karışımdır. Ormancı kampı olarak oynadığınız karakterler ile çok fazla hasarlar verebilirsiniz, ancak amacınız yine de takımınızın oynamakta olduğu koridoru kazanabilmeleri için öldürmelerine yardımcı olmanız gerekmektedir.

Mobile Legends'da bir ormancı oynamak alışması en zor rol olabilir, ancak bu kılavuzu okuduktan sonra takımınıza daha fazla zafer kazandırmak için bilmeniz gereken her şeyi öğrenmiş olacaksınız.

Ormancı olarak ilk adım

2.png

Oyuna girmeden önce, kahraman seçme ekranından İntikam büyüsünü seçtiğinizden emin olun. Bu büyü ormandaki canavarları öldürmenize yardımcı olacak. Bu olmadan, ormanda seviye atlamak çok daha zor olacak ve ekibinizden ve karşı ormancıya göre dezavantaj ile başlamış olursunuz.

Ormanda en önemli olarak sayılan Buff, Yani oyun içerisinde üzerinizde belirli bir süre içerisinde kalan güçlendirmeler diyebiliriz bu buff'ların detaylı anlatımına Buff Nedir? adlı konudan detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz
Ormancı aslı baştada belirttiğim gibi Zor gibi gözüksede keza bazı maçlarda yeri geliyor çok zor bir lane olabiliyor ama en basit alan diyebilirim ormancı terimi çok kafa karıştırmadan bu kadar anlatabilirim

Oyunlarda genelleme olarak ortalama bir oyun performansının üzerinde oyunculuk sergilemek isterseniz ne yazıkki bu kesinlikle Karakter tecrübesi ve belirli bir oyun süresi gerektirmektedir

Sizlere oyun kampımda başlangıç olarak kendinizi geliştirebileceğiniz bir kaç karakter listeledim umarım arasında hoşunuza gidebilecek karakterler olacağından eminim.

Mobil olmayan kahramanlar, Yani atılma sıçra skill shot tarzı becerilerin bulunmadığı karakter veya az bulunan karakterlerde takım savaşlarında savaş başlatmak için mobil karakterlere nazaran pek verim alamaya bilirsiniz Mobil olmayan kahramanların artı tarafı ise, daha fazla tank taraflı veya saldırı odaklı olmasıdır.

Şimdi sizlere birkaç orman kampı oynayan karakterlerden örnek vereceğim

1- Fanny - Mobil bir karakterdir

Hakkında: Fanny, yeteneklerini öğrendikten sonra oynaması çok faydalı olabilecek bir diğer mobil kahramandır. İlk yeteneği Tornado Strike, onu düşmanlara doğru yönlendirecek. Düşmanlara pençe ve zincir atmak için ikinci yeteneğini kullanabilirsiniz.

Fanny.jpg

2- Natalia - Mobil Kahraman

Hakkında: Natalia'nın ilk yeteneği ile öne fırlayıp düşmanlara saldırabilen çok hareketli bir suikastçı ormancıdır. Düşmanları yavaşlatmak için bir duman bombası yeteneği de kullanabilirsiniz ve karakterin ultisi yani özel becerisi görünmez olmaktadır bunu bir çok anlamda saldırı amaçlı veya kaçmak için lehinize kullanabilirsiniz, Saldırıda çok güçlü, ancak düşük zırh ve sağlık puanı nedeniyle ormandaki çeteleri öldürmek diğer karakterlere göre biraz zorlanabilirsiniz.

natalia.jpg

3- Sun - Saldırı olduğu kadarı ile biraz tank olan bir karakterdir

Hakkında: Sun, şaşırtıcı derecede yüksek hareket kabiliyetine sahip, yarı tank olarak önemli bir ormancıdır. Sun, düşmanlarını yavaşlatmak için önündeki yeri parçalar. İkinci hamlesi, yakındaki kahramanlara büyük miktarda hasar verir. Sun ayrıca oyunculara hasar verirken menzilinde olan minyon ve canavarlardan can çalabilir.

Sun.jpg

Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde görsel destekler ile birlikte herkesin yapabileceği bir anlatım hazırlamış bulundum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlık 👌

Ellerine sağlık. Güzel anlatım olmuş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri