emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Red Dead Redemption 2 Onur Sistemi Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Larry Watterson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Red Dead Redemption 2’de karakteriniz ile yapacağınız eylemlere, hareketlere göre kazandığınız veyahut kaybettiğiniz "Onur" adı verilen bir puan sistemi bulunmakta. Onur Puanı ile oyunda satın almak istediğiniz itemlerde indirim verebilir, yan görevlerin daha farklı sonuç vermesini sağlayabilir ve oyunun gidişatına etki eden bir takım durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sanıyorum bu sistemin amacı karakterimizin Onurlu veyahut Onursuz biri olmasının seçimine bize bırakmaktan geçiyor. Oyunu vicdanını katarak oynayan arkadaşların Onur Puanı kasmakta sorun yaşayacağını sanmıyorum :)

Oyuna ilk başladığınızda Onur Puanı nötr oluyor. Özetle karakteriniz ile onurlu davranışlar sergilerseniz size pozitif olarak, art eylemler yaparsanız da size . Sahip olduğunuz Onur değerlerini görmek için “General” menüsüne girebilirsiniz.
rdr.jpg

Onur Puanımı Nasıl Arttırabilirim?

Hikayedeki NPC'lere yardım ederek veyahut onurlu davranışlar sergiliyerek pozitif puan kazanbilirsiniz.
  • Masum insanlara yardım etmek size pozitif olarak dönecektir. Mesela saldırıya uğramış bi' masuma yardım etmek.​
  • Oyunda karşılaştığımız insanlarla selamlaşmak bize Onur Puanı kazandıracaktır.​
  • Ağır işler yaparak veyahut bağış yaparak puan kazanbilirsiniz.​
  • Görevlerdeki bazı seçimler size pozitif Onur Puanı olarak döner, mesela sorguladığınız birini öldürmek yerine serbest bırakabilirsiniz​
  • Velhasıl kelam iyilik eden iyilik bulur :)
Onur Puanım Neden Düşer?

Hikayedeki onursuz davranışlarınız size olumsuz yani negatif Onur Puanı olarak dönecektir.

• Masum birini öldürmek size negatif Onur Puanı olarak döner.
  • Masumların eşyalarına zarar vermek, onlardan çalmak vb. eylemler Onur Puanı kaybetmenize sebep olacaktır.
  • Tren, dükkan, at arabası soymak size negatif dönüş sağlayacaktır.
  • Evcil hayvanları öldürmek (köpek, domuz gibi) negatif puan kazanmamıza sebep olacaktır.
  • Görevlerdeki bazı seçimler size negatif Onur Puanı olarak döner. Mesela sorguladığınız birini serbest bırakmak yerine öldürmek hanenize eksi puandır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri