- Konular
- 1,893
- Çözüm
- 134
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 4,001
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 39,500
- DevLira
- 150
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Mobile Legends Bang Bang apk nasıl indirlir onun hakkında görsel destekler ile kolay bi anlatım hazırladım
Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Mobile Legends Nasıl Bir Oyun ?
Mobile Legends Bang Bang, dünya çapında 500 milyondan fazla oyuncuyla en popüler MOBA oyunlarından biridir. Yalnızca cep telefonları ve tabletler için tasarlanmıştır, böylece oyuncular bu oyunu nerede olurlarsa olsunlar oynayabilirler.
Düşmanın kulesini yıkmak için klasik gerçek zamanlı 5v5 oyun yapısıdır.
En sevdiğiniz kahramanları seçin ve MVP'yi almak için arkadaşlarınızla takım kurun.
Her savaş için 10 saniye eşleştirme ve 10 dakika sürer.
Mobile Legends Bang Bang Hakkında:
Mobile Legends: Bang Bang (Paket Adı: com.mobile.legends) Moonton tarafından geliştirilmiştir ve Mobile Legends: Bang Bang 1.5.10.5532'nin en son sürümü 1 Eylül 2020'de güncellenmiştir.
Mobile Legends Bang Bang'de klasik 5v5 MOBA oyununun tadını çıkarın! Bu oyun, Güneydoğu Asya'daki en başarılı mobil MOBA oyunlarından biridir. Mobile Legends Bang Bang, seçebileceğiniz farklı güçlü becerilere sahip 80 kahramana sahiptir. Bir kahraman seçin ve rakiplerinizi yenmek ve MVP'yi kazanmak için dünyanın her yerinden arkadaşlarınızla takım kurun!
Sizlere Oyun hakkında kısa bilgi verdimize göre lafı fazla uzatmadan oyunu nasıl indirip kurabiliriz ondan bahsedeceğim Google play storeden indirmek yerine neden apk indirelim dediğinizi duyar gibiyim bir çoğu bu oyunun bağımlısı oyuncu google play storede çeşitli hatalar ile karşılaşa bilmektedirler ve bizde bu oyuncuların sorunlarına basit bir çözüm sunabilmek adına apk indirmelerine olanak sağlıyoruz.
1- Yöntem
Sizlere Aşağıdaki vermiş olduğum indirme bağlantısına tıklayarak oyunu rahatlıkla sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yukarıda sizlere vermiş olduğum bağlantıya tıklayınız ve aşağıdaki resimde belirtmiş olduğum alandan oyunu (apk'yı) indiriniz ben resimi bilgisayarda çektiğim için siz telefonda olacağınız için görüntü biraz farklı olabilir.
Oyunumuzu indirdikten sonra sizlere muhtemelen telefonunuzun güvenliğinden dolayı uygulama kurulamadı veya benzeri bir hata verecektir aşağıdaki görselde sizlere belirtmiş olduğum alanda "Bilinmeyen Kaynaklar" butonuna tıklayınız ve tikleyiniz.
Yukarıdaki görsel destekler ile sizlere sunmuş olduğum anlatımı sorunsuz ve eksiksiz birşekilde yaptığınızda oyununuzu sorunsuz bir şekilde kurmuş olacaksınız.
2- Yöntem
Eğer Google Play Store'nizde herhangibi bir probleminiz yok ise aşağıdaki verdiğim bağlantıdan direk olarak google play store mağzasından ücretsiz bir şekilde oyunu telefonunuza yada tabletinize kurabilirsiniz.
Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde görsel destekler ile birlikte herkesin yaapbileceği bir anlatım hazırlamış bulundum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim.
Moderatör tarafında düzenlendi: