Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[KYGN-SYSTEM] | 5 Levelde Skill Seçme - C++ 1.0

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Konular
51
Online süresi
4ay 1g
Reaksiyon Skoru
618
Altın Konu
0
Başarım Puanı
209
TM Yaşı
8 Yıl 10 Ay 21 Gün
MmoLira
5,864
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sistem zaten bilinen bir sistem ama gördüğüm kadarıyla bir çok kişi ve server bu sistemi quest olarak kullanıyor. Konuda dahil olanında ise c++ versiyonudur.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Alakası yok piyasada paylaşılanların aynısı bu herkes c++ kullanıyor quest olarak kullanan görmedim bunu

Alakası yok piyasada paylaşılanların aynısı bu herkes c++ kullanıyor quest olarak kullanan görmedim bunu
piyasadaki ile aynı mı :D dostum 2 ay önce bunu ben kendim yazmıştım nasıl aynı olabiliyor anlamadım ama :) benim gördüğüm kişilerin çoğu quest halini kullanıyor

Son düzenleme:
piyasadaki ile aynı mı :D dostum 2 ay önce bunu ben kendim yazmışsım nasıl aynı olabiliyor anlamadım ama :) benim gördüğüm kişilerin çoğu quest halini kullanıyor
:D bendeki sistemide sen yazdın ozaman desene tanıdığım herkeste c++ kullanıyor skill tahtasını questli kullanna tek tük insanlar vardır . Neyse paylaşıldığını farkedince konuna el atacaklardır merak etme ben emeğini kötülemiyorum burda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri