TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Eve Online Quantum Güncellemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0lumGunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 126

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

eve.jpg

Quantum Çekirdekleri, güncellemesinin ilk aşamasının bir parçası olarak EVE Online'da bulunuyor. Bu yeni öğeler, yapıları Yeni Gezegenin her yerine dağıtırken ve yerleştirirken gerekli olacaktır. Bir yapının en merkezindeki ve en ağır şekilde korunan yerlerine kurulurlar ve yapı yıkıldığında %100 oranında düşer.

Quantum Çekirdeklerinin eklenmesi, oyuncuların yapıları düşman saldırılarına karşı korumak için erzak veya savunma duvarı olarak yerleştirmelerini engellemeye yardımcı olacaktır. "Oyuncu eylemlerinin sonuçlarına odaklanarak ve yapıları yerleştirmenin veya yok etmenin önemini artırarak, yapı değer gücü azalacak ve onlara saldırmak için teşvik de artacak, bu sebepten ötürü her iki taraf artık rahat bir şekilde orantılı güçleri ile birlikte savaşabilecekler.

Bugünden itibaren, oyuncular artık Quantum Cores satın almaya ve stoklamaya başlayabilirler. Henüz yeni yapılar dağıtırken bunlara ihtiyaç duyulmayacaktır, ancak ihtiyaç duydukları güne hazırlıklı olmak her zaman iyidir. CCP Games, her aşamanın güncellemesi yaklaştıkça daha fazla bilgi yayınlamayı vaat ediyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri