Aynı şeyi söyledim ama farkşı anlaşıldı sanırımHallettim hocam çok daha farklı. Direkt kopyala yapıştırla olmuyor. Mark, locale gibi kısayollarıda aynı şekilde ekleyip sonrasında configden gerekli düzenlemeyle çözdüm. Desteğe ihtiyacı olan olursa aynı konuda skype : byzynqa1 /// Konu Cevaplandı...
Diğer chlerin içlerinde olan dosyaların aynılarını şekilde ch dosyasına ekle sonra CONFIG dosyasını aç ve portları , hostname i ve kanal adını düzenleyin.Mphlvn Altyapı files'de CH leri nasıl artırabilirim. Videoları vardı bir ara kanalını kapatmış youtube. Bulamıyorum. Game içerisinde channel game99 felan arttırıyor kısayol felan oluşyuruyorduk o şekilde ch arttırıyorduk nasıl olacak birisi yardımcı olabilir mi ?
Diğer chlerin içlerinde olan dosyaların aynılarını şekilde ch dosyasına ekle sonra CONFIG dosyasını aç ve portları , hostname i ve kanal adını düzenleyin.
Aynı şeyi söyledim ama farkşı anlaşıldı sanırımHallettim hocam çok daha farklı. Direkt kopyala yapıştırla olmuyor. Mark, locale gibi kısayollarıda aynı şekilde ekleyip sonrasında configden gerekli düzenlemeyle çözdüm. Desteğe ihtiyacı olan olursa aynı konuda skype : byzynqa1 /// Konu Cevaplandı...