- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Unity için hazırladığım rehber serisinin ilk bölümüne hoş geldiniz değerli Turkmmo okurları.
Unity nedir ? ne işe yarar ? bunlar için Türkçe kaynakları oldukça sınırlı gördüm ve güzel bir rehber serisine başlama kararı aldım.
Unity, ilk olarak 2005 yılında Unity Technologies tarafından piyasaya sürülen bir çapraz platform oyun motorudur. Unity'nin odak noktası, hem 2D hem de 3D oyunların ve interaktif içeriğin geliştirilmesidir. Unity artık dağıtım için 20'den fazla farklı hedef platformu desteklerken, en popüler platformları PC, Android ve iOS sistemleridir.
Unity nedir ? ne işe yarar ? bunlar için Türkçe kaynakları oldukça sınırlı gördüm ve güzel bir rehber serisine başlama kararı aldım.
Unity, ilk olarak 2005 yılında Unity Technologies tarafından piyasaya sürülen bir çapraz platform oyun motorudur. Unity'nin odak noktası, hem 2D hem de 3D oyunların ve interaktif içeriğin geliştirilmesidir. Unity artık dağıtım için 20'den fazla farklı hedef platformu desteklerken, en popüler platformları PC, Android ve iOS sistemleridir.
Unity, projeler üzerinde çalışmak için harici programların minimum kullanımını gerektiren grafikler, ses ve seviye oluşturma araçları için arayüzler de dahil olmak üzere oyun tasarlamak ve oluşturmak için eksiksiz bir araç setine sahiptir.
Bu rehber serimde sizlere:
- Unity'nin çeşitli temellerini nasıl kullanacağınızı
- Motorda her şeyin nasıl çalıştığını
- Oyun tasarımının temel kavramlarını
- Gerçek örnek oyunlar oluşturma ve yazılımı
- Projelerinizi oyun pazarına nasıl dağıtacağınızı
öğreteceğim.
Rehberlerimin devamını takipte kalın.