Sorunun cevabını ora açarsanız sevinirim burda sadece soru sora bilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler. İYİ FORUMLARdostum orada sadece src sorunlarının çözümleri var ben pack dosyalarındaki sorunlar hakkında yardım istiyorum ikisi farklı şeyler
teşekkür ederim yine de <3
Serverime k envanteri eklemeye çalışıyorum fakat pack dosyaları hata veriyor Game Src ve Client Src sorunsuz build oldu fakat pack dosyalarını bir türlü halledemedim benim yerime sadece pack dosyalarına bu sistemi ekleyebilecek birisi var mı ?
Bu konuda bahs etmişşiniz kendiniz yorum olarak paylaşıp ve kendinize en iyi cevap kupasını vere bilirsiniz.
Lütfen sorun çözüme kavuştusa en iyi cevabı kim verdise o kullanıcıya En iyi Cevap Seçimi kupasını verin. Başka sorularınız için yeni konu açın.
dostum orada sadece src sorunlarının çözümleri var ben pack dosyalarındaki sorunlar hakkında yardım istiyorum ikisi farklı şeylerBu konuda bahs etmişşiniz kendiniz yorum olarak paylaşıp ve kendinize en iyi cevap kupasını vere bilirsiniz.
Sorunun cevabını ora açarsanız sevinirim burda sadece soru sora bilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler. İYİ FORUMLARdostum orada sadece src sorunlarının çözümleri var ben pack dosyalarındaki sorunlar hakkında yardım istiyorum ikisi farklı şeyler
teşekkür ederim yine de <3