ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Black Desert Online - Düğüm (Node) Rehberi

Noelly

A.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
772
Çözüm
5
Online süresi
20d 13h
Reaksiyon Skoru
623
Altın Konu
175
Başarım Puanı
246
MmoLira
200
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir düğüm, çeşitli oyun işlevleri sunan, genellikle önemli yerler, kasabalar veya Canavar Bölgeleri olan bir bölgenin alanıdır. Black Desert dünyasının önemli bir parçasıdırlar.

Katkı yatırımı yoluyla bir şehre bir düğüm bağlarsanız, çalışanlarınızı kaynakları toplamaları için gönderebilir, ayrıca depolama, işçilik ve daha fazlası için ek konutlara erişim sağlayabilirsiniz.

Düğümler ayrıca Ticaret ve depolama öğesi taşımasında önemli bir işleve sahiptir. İki şehir arasındaki tüm düğümleri bağlarsanız, aralarındaki öğe taşıma ücreti düşecektir. Bir ticaret eşyası elde ettiğiniz alan ile istediğiniz varış noktası arasındaki düğümler bağlanırsa, satarken daha büyük bir parasal getiri elde edersiniz.

Düğüm Türleri
Düğümler büyük ölçüde Keşif Bağlantı Noktalarına ve Üretim Bağlantı Noktalarına bölünmüştür.

Keşif Düğümü, Katkı Puanlarıyla yatırım yapabileceğiniz düğümdür ve özelliklerine bağlı olarak altı kategoriye ayrılır: Şehir, Kasaba, Ticaret, Geçit, Tehlikeli Bölge ve Bağlantı Noktası.

Tüm Şehir ve Kasaba düğümleri Güvenli Bölgelerdir. Dünyadaki diğer bazı düğümler de mekanik veya anlatımsal nedenlerle Güvenli Bölgeler görevi görür.

Üretim Düğümü, bir keşif düğümüne bağlı bir uydu düğümdür. Malzemeleri toplayabileceğiniz 4 tür üretim noktası vardır: Çiftlik, Madencilik, Odunculuk ve Kazı.

Keşif düğümlerinin özellikleri:

KentKonut, Depolama, Ticaret ve Nakliye mevcuttur. Bunlar merkezi merkezlerdir ve katkı yatırımı gerekli değildir.
ŞehirKonut, Ticaret ve Ulaşım mevcuttur.
TicaretTicaret mevcuttur.
KapıBunlar müstahkem kamplardır ve bazen gece baskınları yaşarlar.
Tehlikeli bölgeBu alanlar tehlikeli canavarlarla çevrilidir.
DüğümBunların genellikle yakınlarda yalnızca bir Bağlantı Noktası Yöneticisi vardır.

Keşif düğümlerine yatırım yapmak için, zaten yatırım yapmış olduğunuz çevreleyen başka düğümler de olmalıdır. Çevreleyen düğümlere yatırım yapılmasa bile Heidel veya Glish gibi büyük yerleşim yerleri hemen kullanılabilir.

Tehlikeli Bölgeler ve basit düğümler için, bir nesnenin Düğüm Yöneticisi rolünü oynadığı durumlar vardır.

Yatırım
Dünyanın her yerinde "Bağlantı Noktası Yöneticileri" adlı NPC'ler bulacaksınız. Bu NPC'leri keşfetmek dünya haritanızın bir bölümünü ortaya çıkaracak ve katkı puanlarınızı bir düğüme yatırmanıza izin verecektir. Bir bağlantı noktasına yatırım yaparken, büyük bir şehirde başlayacak ve istediğiniz bağlantı noktasına doğru ilerleyeceksiniz. Düğümleri hangi sırayla bağlayacağınızdan emin değilseniz, düğüm yöneticisine danışın ve buna en yakın bağlı düğümleri göreceksiniz.

Ek olarak, bazen Bağlantı Noktası Yöneticisi yatırım yapmanıza izin vermeden önce düğüm hakkında bilgi edinmek için alanı keşfetmenizi isteyebilir veya söz konusu düğüm alanı bilgisini elde etmek için alan hakkında enerji harcamanız gerekecek.

Üretim Düğümü

Üretim Düğümü, bağlı olduğu keşif düğümüne ait bir uydu düğümdür. Bir üretim düğümüne yatırım yaparsanız, kaynakları üretmeleri için çalışanları gönderebilirsiniz. Patates çiftliklerinde patates üretilirken, bakır madenleri bakır üretir.

İşçileri İş Gözetmeni NPC'leri aracılığıyla işe alabilirsiniz ve her kasaba için kiralayabileceğiniz temel işçi sayısı birdir.

Ev alarak ve barınak olarak kullanarak istihdam edilebilecek işçi sayısını artırabilirsiniz.

İşçiler tarafından üretilen veya üretilen eşyalar kasaba deposuna gönderilir. Depoda yer yoksa işçi gönderemezsiniz. Bir işçiyi bir üretim düğümünde aynı faaliyetin birden çok yinelemesini yapması için gönderdiyseniz ve bu arada depolama alanı dolarsa, işçi rutinini durdurur ve şehre geri döner. Daha sonra depoda yer açmanız ve ardından çalışanı manuel olarak tekrar göndermeniz gerekecektir.
1599467002983.png

▲ Bir Üretim Düğümünü etkinleştirmek için Katkı Puanlarına yatırım yapın, ardından işçilere görevlerini başlatmaları için komut verebilirsiniz.

Yatırım Kurtarma
Yatırımınızı geri kazanmak için Dünya Haritasını açın, yatırım yaptığınız düğüme tıklayın ve para çekmeyi seçin. Bununla birlikte, düğümler bir başkente bağlanmalıdır, bu nedenle bağlı düğümlerin ortasındaki bir düğümden geri çekilmek, en uzaktaki düğümlerin ilk önce geri çekilmesini gerektirir.
1599467023824.png

▲ Bu durumda yatırımı Yağma Ormanı düğümünden geri alamazsınız. İlk önce Goblin Mağarasından yatırım aldıktan sonra geri alınabilir olacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri