- Konular
- 748
- Online süresi
- 2ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 513
- Altın Konu
- 37
- Başarım Puanı
- 272
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce biliyorsunuz ki bu konumda sizlere çalışan sorunsuz Hwid ban sistemini paylaşmıştım.
Şimdi ise bu sisteme uyarlı çalışan, kendi yazdığım php tabanlı sistemi paylaşacağım.
Yapmanız gerekenler çok basit,
Aşağıda indirmiş olduğunuz dosyaları site filezellanıza 1 adet klasör oluşturup içine atın.
Daha sonra config.php yi kendi oyun bilgilerinize göre ayarlayın.
Devamında https://turkmmo.com/klasörismi
Şeklinde giriş yapın.
Daha sonra panel açılacaktır, ek bir tasarım giydirmedim. Olduğu gibi işimi görmesi açısından yaptım. Bir çok kişinin de işine yarayacaktır, özellikle metin2panel, jets panel veya mhms kullananların LONCA banlama olayı çok fazlasıyla işe yarayacaktır.
Panelden ban attığınız zaman oyuncuya hem normal ban atar, hemde Hwid ban atar ve oyuna yeni üyelik alsa dahi giremez.
Aynı şekilde panelden tekrar ban attığınız kullanıcının banını kaldırabiliyorsunuz. Ben panele ufak notlar attım, ne gibi durumlarda hwid ban atmanız gerektiği açısından
Şunu da belirtmek istiyorum, Üstte belirttiğim Hwid ban sistemi sizde ekli değilse sistem çalışmaz. Öncelikle o konuda ki Hwid ban sistemini kendinize dahil edip eklemeniz gerekmektedir.
Panelden görselleri bırakıyorum;
Lonca ban kısmında, üye getir dediğiniz zaman ister tek tek seçip ban atabilirsiniz, ister toplu seçerek bir dokunuşta ban atabilirsiniz.
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum, site filezellanızda klasör ismi oluşturup atacağınız dosyaları attıktan sonra
siteniz.com/olusturduğunuzklasörismi
Bunun linkini bulup başkaları erişerek ban atabilirler. Bunun önüne geçmek için ise bağlı olduğunuz firmanızın Cpanel, Plesk Panel veya DirecAdmin gibi panellerine girerek o klasörü şifreleyin. Şifresiz giriş yaptırmayın, aksi halde başkası linke erişip ban atabilir.
Klasörünüzü nasıl şifrelemeniz gerektiği konusunda açıklama yapamayacağım bir çok panel alternatifi olduğu için fakat, ufak bir googleme ile bulabilirsiniz.
Aratacağınız şey tam olarak;
site klasörüne htaccess ile şifre koyma
Diye aratırsanız çıkacaktır.
Şifre koyduktan sonra erişmek için böyle bir şey soracaktır ;
Bu şekilde klasörümüzü yabancı kişilerin erişmesinden soyutlamış oluyoruz.
İyi kullanımlar dilerim, bu paylaşım kesinlikle alıntı değildir, bu sebepten kullananların teşekkürünü borç bilirim
DL :
VT :
Daha önce biliyorsunuz ki bu konumda sizlere çalışan sorunsuz Hwid ban sistemini paylaşmıştım.
Şimdi ise bu sisteme uyarlı çalışan, kendi yazdığım php tabanlı sistemi paylaşacağım.
Yapmanız gerekenler çok basit,
Aşağıda indirmiş olduğunuz dosyaları site filezellanıza 1 adet klasör oluşturup içine atın.
Daha sonra config.php yi kendi oyun bilgilerinize göre ayarlayın.
Devamında https://turkmmo.com/klasörismi
Şeklinde giriş yapın.
Daha sonra panel açılacaktır, ek bir tasarım giydirmedim. Olduğu gibi işimi görmesi açısından yaptım. Bir çok kişinin de işine yarayacaktır, özellikle metin2panel, jets panel veya mhms kullananların LONCA banlama olayı çok fazlasıyla işe yarayacaktır.
Panelden ban attığınız zaman oyuncuya hem normal ban atar, hemde Hwid ban atar ve oyuna yeni üyelik alsa dahi giremez.
Aynı şekilde panelden tekrar ban attığınız kullanıcının banını kaldırabiliyorsunuz. Ben panele ufak notlar attım, ne gibi durumlarda hwid ban atmanız gerektiği açısından
Şunu da belirtmek istiyorum, Üstte belirttiğim Hwid ban sistemi sizde ekli değilse sistem çalışmaz. Öncelikle o konuda ki Hwid ban sistemini kendinize dahil edip eklemeniz gerekmektedir.
Panelden görselleri bırakıyorum;
Lonca ban kısmında, üye getir dediğiniz zaman ister tek tek seçip ban atabilirsiniz, ister toplu seçerek bir dokunuşta ban atabilirsiniz.
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum, site filezellanızda klasör ismi oluşturup atacağınız dosyaları attıktan sonra
siteniz.com/olusturduğunuzklasörismi
Bunun linkini bulup başkaları erişerek ban atabilirler. Bunun önüne geçmek için ise bağlı olduğunuz firmanızın Cpanel, Plesk Panel veya DirecAdmin gibi panellerine girerek o klasörü şifreleyin. Şifresiz giriş yaptırmayın, aksi halde başkası linke erişip ban atabilir.
Klasörünüzü nasıl şifrelemeniz gerektiği konusunda açıklama yapamayacağım bir çok panel alternatifi olduğu için fakat, ufak bir googleme ile bulabilirsiniz.
Aratacağınız şey tam olarak;
site klasörüne htaccess ile şifre koyma
Diye aratırsanız çıkacaktır.
Şifre koyduktan sonra erişmek için böyle bir şey soracaktır ;
Bu şekilde klasörümüzü yabancı kişilerin erişmesinden soyutlamış oluyoruz.
İyi kullanımlar dilerim, bu paylaşım kesinlikle alıntı değildir, bu sebepten kullananların teşekkürünü borç bilirim
DL :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eline sağlık.
- Konular
- 3,675
- Online süresi
- 1ay 19g
- Reaksiyon Skoru
- 6,340
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 2,560
- DevLira
- 166
Eline sağlık. 
- Konular
- 4
- Online süresi
- 3g 18633s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 16
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)