HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
M24Pronun son sürümünü crackleyemiyorum önceki sürümleri de denedim onlarda cracklenmiyor uzun süre beklememe rağmen crack başlamıyor program donuyor.Sorunun sebebi nedir ? Ayrıca hile için teşekkürler.
pvpbot+ serıal bolune ne yazıyuz hesabımın adını yazıyorum license bot found dıyor ?????
Download m24pro ya basıp dosyayı indirin sonra çalışacaktır.M24Pronun son sürümünü crackleyemiyorum önceki sürümleri de denedim onlarda cracklenmiyor uzun süre beklememe rağmen crack başlamıyor program donuyor.Sorunun sebebi nedir ? Ayrıca hile için teşekkürler.
PVPBot++ güncellendi!
* IrisPanel wait damage ve range wait damage özellikleri tekrar aktif edildi.
* Güncelleme alamadığınız günler için telafi yapıldı, tüm lisanslara +3 gün eklendi.
Yokluğumda burayı en iyi şekilde yönetmeye çalışan moderatör arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
* Güncelleme alamadığınız günler için telafi yapıldı, tüm lisanslara +3 gün eklendi.
Yokluğumda burayı en iyi şekilde yönetmeye çalışan moderatör arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
Bana "Acces violation at address 40F557F7 in module 'GFBOT++.dll'. Read of address 00000004A." HATASI VERİYOR . NASIL ÇÖZEBİLİRİMPVPBot++ güncellendi!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)