- Konular
- 1
- Online süresi
- 33m 33s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam
Kücük bir sikintim var en son kendime Steelseries arctis pro ve elgato4K60 S+ aldim ve yayinicin ahzirliklara basladim. Yayinim Ps4 den olacagi icin bu Oyun ve Konusma muhabetini ayarliyamadim.
Bu sistemlerden anlayan biri varmi?
Cözüm üretmekden yoruldum artik destege ihtiyacim var.
Kücük bir sikintim var en son kendime Steelseries arctis pro ve elgato4K60 S+ aldim ve yayinicin ahzirliklara basladim. Yayinim Ps4 den olacagi icin bu Oyun ve Konusma muhabetini ayarliyamadim.
Bu sistemlerden anlayan biri varmi?
Cözüm üretmekden yoruldum artik destege ihtiyacim var.
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,264
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,135
- DevLira
- 15
Analogda bir tuş vardı o tuşa basınca oyun yayınla diye bir seçenek gelmesi lazım oradan twichi seçip kapsamlı ayar yapılabiliyor diye biliyorum.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 33m 33s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
O
yetmiyor iste... bahlsntili alakali problem var kablolar filan... yayini actigimda ysyin yapabiliyorum ama oyun sesi ysyinlandiginda mikrofon ve ps4 srkadaslarla konusdugum prtynin sesi gevmiyor yayina ...Analogda bir tuş vardı o tuşa basınca oyun yayınla diye bir seçenek gelmesi lazım oradan twichi seçip kapsamlı ayar yapılabiliyor diye biliyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)