D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Minecraft - Envanter Rehberi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Noelly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Noelly

A.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Katılım
12 May 2020
Konular
772
Mesajlar
1,393
Çözüm
5
Online süresi
20d 13h
Reaksiyon Skoru
623
Altın Konu
175
Başarım Puanı
246
MmoLira
200
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1598909176135.png

Envanter Nedir , Nasıl Kullanılıyor , İncelikleri ?

Envanter oyuncuların taşıdıkları eşyaları görmesine ve kontrol etmesine yarayan açılır penceredir. Bu pencere sayesinde oyuncu zırh giyebilir, 2x2 lik alanda zanaat yapabilirler ve Araç-gereç, Blok kuşanabilirler. Ayrıca bu ekrandan kullanıcı kendi Minecraft Skin'ini görebilir.

Beta 1.3_01'de ve daha eski versiyonunda envanteri açıp-kapama tuşu "I" dır.Beta 1.4 sürümüyle bu tuş daha kolay ve etkili olması "E" tuşuyla değiştirildi. Bu tuş atamaları oyun içi ayarlar bölümünden değiştirilebilmektedir. Envanter ayrıca "Esc" tuşu ile de kapatılabilmektedir.

Envanterde 4 adet Zırh bölümü, 27 adet depo bölümü ve 9 kısayol tuşu bulunmaktadır. Kısayol tuşları bölümündeki oyuncu, 1-9 tuşları ya da Fare Tekerleği ile değiştirilebilir. Alpha sürümünde, oyuncu 2x2 zanaat bulan eşya kapattığında envanterini kapattığında ama Beta sürümünde bu alana eşya konulup envanter kapatıldığında buradaki eşyalar yere düşmektedir.

bazı maddelerden fazla 64 tane saklanabilir. Bloklar saklanabilir aletler (bazı istisnalarda saat ve pusula) ve yemek degisebilir. kartopu veyumurta özel sadece olup 16, ve kurabiye ise en fazla 8 adet saklanabilir.

Bir yığını bölmek için, yığına sağ tıklayın. Bu, yığının yarısını karede bırakır ve diğer yarısını hareket ettirmenize izin verir. Tersine, envanterde bir yığını tutarken, envanter ızgarasında herhangi bir yere yalnızca bir öğe yerleştirmek için sağ tıklama kullanılabilir.

Eşyaları tutarken envanter penceresinin dışına tıklayarak veya 2x2 üretim ızgarasında tutulan veya yerleştirilmiş eşyalarla envanteri kapatarak eşyalar dünyaya bırakılabilir. Oyun dünyasına düşen eşyalar, toplanmadıkları takdirde 5 dakika sonra kaybolacak, ancak sağ fare düğmesi kullanılarak yerleştirilen eşyalar kaybolmayacaktır. Sandıklar, envanter alanınızı genişletmek için kullanılabilir, ancak kullanılmadan önce oyun dünyasına yerleştirilmeleri gerekir.

Zırh, yalnızca bir zırh yuvasındayken donatılmış kabul edilir; normal envanter yuvalarının herhangi birinde olduğunda, "aşınmış" olarak kabul edilmez ve koruma sağlamaz.

Alpha 1.1.0'dan itibaren, envanter artık çok oyunculu sunuculara kaydedildi, böylece oyuncuların kişisel envanteri, sandıkları vb. Artık siz ayrıldığınızda kaydedilerek oyuncuların kaldıkları yerden devam etmelerine olanak tanıyor.

Ayrıca, Beta 1.0 sürümünden itibaren, öğelerde artık imleç öğenin üzerine getirildiğinde adlarını gösteren araç ipuçları var.

Bilinen Buglar
  • Eğer envanterinizi Nether'e giderken açarsanız yükleniyor ekranını döngüye sokmaktadır fakat oyunu çökertmeyecektir.
  • Eğer envanterinizi minecarta oturmuş bir şekilde üzerinizde zırh varken açarsanız kendinizi oturmuş birşekilde görürsünüz fakat pantalonunuz ayakta pozisyonunda duracaktır.Bu olay genellikle minecart üzerinde zirh giyip inerseniz olur.
  • Eğer envanterinizi kazı sırasında açarsanız,kazma animasyonu durur fakat hala kazı işlemi devam etmekte olur.
  • Eğer envanteriniz dolu ilken shift tuşunu kullanıp itemi ayırırsanız oyun çökebilir fakat herhangi bir kaza raporu gösterilmez.Bu Beta 1.6.5 sırasında düzeltildi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst