- Konular
- 5,130
- Çözüm
- 627
- Online süresi
- 12mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 14,958
- Altın Konu
- 486
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 31,448
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo Okurları
Sizlere Minecraftta Zırh hakkında paylaşım yapacağım.
Giyen kişinin yangından, düşmeden, saldırıdan vb. Zarar görmesini önlemek için zırh giyilebilir. Farklı zırh türleri, farklı koruma türleri sağlar.
Türler
Normal Zırh
5 farklı normal zırh türü vardır ve hem Minecraft: Hikaye Modu hem de Minecraft'ta mevcut olan tek zırh vardır. Ancak, aşağıdakiler dışında çoğu Minecraft: Story Mode'da görünmez :
Ivor , Tarikat için büyülediği Uzak Topraklardaki Gizli Laboratuvarı'nda sekiz takım zırh bulunduruyordu . Her birinin özel işlevleri vardı.
Eski İnşaatçılar , bir zamanlar Tim adlı ünlü rakibe ait olduğunu iddia ederek Hadrian Sarayı'nda bir Zırh seti tuttu .
Jesse, Petra ve Radar'ın Meydan Okuma Odasına girmesine izin verilmeden önce, Soup ve Val onlara giymeleri için biraz zırh verir. Jesse'nin dokuz seçeneği vardır ( Xara'nın Sunshine Enstitüsü'ndeki hücresinde kimi bıraktığına bağlı olarak ):
Şampiyon Zırhı, Jack / Petra'nın veya herhangi birinin Romeo tarafından kontrol edilip onun şampiyonu olduktan sonra giydiği zırhtır. Şampiyon Zırhının, kıyafetle uyumlu kendi eldiveni var. (Eldiven daha sonra Jack / Petra'nın Jesse ile kavgasında Romeo'ya ihanet etmesiyle kaldırılır)
Eric Stirpe'ye göre, Angel'ın "Başmeleği" nden esinlenmiştir.
Bazı Bilgiler
Sizlere Minecraftta Zırh hakkında paylaşım yapacağım.Giyen kişinin yangından, düşmeden, saldırıdan vb. Zarar görmesini önlemek için zırh giyilebilir. Farklı zırh türleri, farklı koruma türleri sağlar.
Türler
Normal Zırh
5 farklı normal zırh türü vardır ve hem Minecraft: Hikaye Modu hem de Minecraft'ta mevcut olan tek zırh vardır. Ancak, aşağıdakiler dışında çoğu Minecraft: Story Mode'da görünmez :
- Jesse tarafından Build Club'a kendini kanıtlamak için yapılan ve ardından Milo tarafından donatılan demir çizmeler . (Belirleyici)
- TorqueDawg envanterinden deri pantolonlar .
- Demir Miğfere benzeyen Zihin Kontrollü Kulaklık .
- Jesse'nin maden ocağına girmeden önce giydiği Demir Göğüs Zırhı (ancak daha sonra Lluna tarafından yok edilir ).
- Sergilenen görülür zırh Suit Jack ve Nurm Macerası Emporium .
- Sammy'nin kalıntılarından deri tunik ve pantolon.
- Savaşçı Gabriel, Elmaslarla süslenmiş lacivert renkli zırhlar giyer.
- Redstone Mühendisi Ellegaard, gözlüklerle birlikte kahverengi, altın ve kırmızı zırhlar giyiyor.
- Magnus the Rogue , bir cam miğfer ve bir göz merceği ile birlikte yeşil ve kahverengi zırhlar giyer.
- Mimar Soren, şapka ile birlikte ten rengi, siyah ve gümüş zırhlar giyer.
- Ivor , Bölüm 1'de bir geri dönüşte altın ve lacivert zırh giyerken gösterildi. Ayrıca, kask haricinde Adventure Pass küçük resminde de giydiği gösterildi.
Ivor , Tarikat için büyülediği Uzak Topraklardaki Gizli Laboratuvarı'nda sekiz takım zırh bulunduruyordu . Her birinin özel işlevleri vardı.
- Golden Goliath - Güneşin gücüne sahip çok güçlü ve güçlü zırh
- Redstone Riot - Redstone kullanılarak tasarlanan yok edilemez zırh
- Ender Savunucusu - Endermenlere Karşı Güçlü
- Swordbreaker - Kılıç kullanılarak delinemez
- Shield of Infinity - Sonsuz, güçlü zırh
- Dragonsbane - Ender Dragon gibi Dragon yaratıklarına karşı güçlüdür
- Yıldız Kalkanı - Evrendeki hiçbir şeyin delemeyeceği güçlü zırh
- Adamantine Impervium - Hasar görmeyen ve dayanıklılığını yitiremeyen güçlü zırh, Ivor esprili bir şekilde "hasar vermenin telaffuz etmekten daha zor" olduğunu söylüyor!
- Petra , mavi ve altın zırh giyiyor.
- Lukas, turuncu, gri ve siyah zırh ve gözlük takıyor.
- Axel, Magnus'a benzer camdan bir başlık ile eldivenler, göğüs plakası ve botlar giyer.
- Olivia, Ellegaard'ın taktığı gözlüklere benzer gözlüklerle kırmızı ve altın zırhlar giyiyor.
Eski İnşaatçılar , bir zamanlar Tim adlı ünlü rakibe ait olduğunu iddia ederek Hadrian Sarayı'nda bir Zırh seti tuttu .
- Tim'in Zırhı - Muhtemelen Eski İnşaatçılar tarafından yapılmış son derece güçlü zırh.
Jesse, Petra ve Radar'ın Meydan Okuma Odasına girmesine izin verilmeden önce, Soup ve Val onlara giymeleri için biraz zırh verir. Jesse'nin dokuz seçeneği vardır ( Xara'nın Sunshine Enstitüsü'ndeki hücresinde kimi bıraktığına bağlı olarak ):
- Diş Parçalayıcı
- Goofball Zaferi
- Kahverengi Lama
- Lütfen bana vurma
- Tehlikeli Tehlike
- Feelin 'Sevimli
- Zırh Numarası 7
- Kayışlar ve Kayışlar
- Altın Elma - Lluna'nın toprağın altında gömülü bulduğu özel altın zırh. (Belirleyici)
Şampiyon Zırhı, Jack / Petra'nın veya herhangi birinin Romeo tarafından kontrol edilip onun şampiyonu olduktan sonra giydiği zırhtır. Şampiyon Zırhının, kıyafetle uyumlu kendi eldiveni var. (Eldiven daha sonra Jack / Petra'nın Jesse ile kavgasında Romeo'ya ihanet etmesiyle kaldırılır)
Eric Stirpe'ye göre, Angel'ın "Başmeleği" nden esinlenmiştir.
Bazı Bilgiler
- Jesse, Ivor's Cottage'da yeni zırh seçme veya Magnus'un / Ellegaard'ın Zırhını saklama seçeneğine sahip .
- Ivor'un büyülü zırhlarının isimleri ve açıklamaları, onlara bakıldığında Ivor tarafından anılır. Bunlar aşağıdaki gibidir:
- " Adamantine Impervium! Hasar vermek, telaffuz etmekten daha zor!"
- "Ben buna Yıldız Kalkanı diyorum ! Evrendeki hiçbir nesne içine giremez!"
- "Ah, Ejderhaböceği . Ender Ejderhası bile bundan dehşet içinde kaçabilirdi !"
- "Ben buna Sonsuzluğun Kalkanı diyorum ! Ufak bir kısım değil çünkü sonsuz derecede havalı!"
- " Bu Kılıçkıran! En güçlü silahlar hariç hepsi ona karşı paramparça olur!"
- "Ben buna Ender Savunucusu diyorum ! Bir Enderman'ın saldırısına karşı çok güçlü."
- "İşte bu Redstone İsyanı! Neredeyse yok edilemez olacak şekilde tasarlandı!"
- "Buna Altın Goliath adı verildi ! Güneş kadar parlak ve güçlü!
- " Redstone İsyanı . Bunda harika mühendislik."
- " Altın Goliath . Bunun ne kadar parlak olduğunu her zaman sevdim."
- " Ender Savunucusu . Çok taze zırh."
- " Yıldız Kalkanı . Harika bir zırh seti."
- " Sonsuzluk Kalkanı . Bunun ne kadar muhteşem göründüğünü seviyorum."
- " Ejderhaböceği . Çok havalı."
- " Kılıçkıran . Güzel klasik isim, harika modern görünüm."
- "Pırıltılı elmaslar ve parlak altın. Tim gerçek olsaydı bunda harika görünürdü." ( Tim'in zırhı )
- "Redstone ile aşılanmış zırh ne kadar havalı?" ( Ellegaard'ın zırhı )
- " Daha önce görmüş olsaydım, Griefer zırhı. Magnus çılgın bir adamdı." ( Magnus'un zırhı )
- "Ah, Adamantine Impervium . Bunun Ivor'un favorisi olduğundan hep şüphelenmiştim."
- " Under the Bedrock" bölümünde Soup, yarışma odası zırhları hakkında kendi kişisel yorumlarını verebilir.
- " Zırh yemeye çalışma. Duyduğum en iyi tavsiye. " ( The Tooth Chipper )
- " Zavallı şapşallar . En iyi zamanlarını düşür . " ( Goofball Glory )
- " İsimleri nasıl bulduğumu bana sorma. Bazen ilham sana geliyor, biliyor musun? " ( Llama Brown-ish )
- " Öyle kaliteli zırhlar ki sadece çömelmek ve bağırmak istiyorsun, 'Lütfen bana vurma!' "( Lütfen Bana Vurmayın )
- " Tehlikeli, ama aynı zamanda zarar görmüş, bu yüzden daha ilişkilendirilebilir. " ( Tehlikeli Tehlike )
- " Biliyorsun ... on üzerinden bir ... trilyon! Evet! " ( Feelin 'Cute )
- " Çünkü ... bu yedinci ... Ne istiyorsun? Herkesin tatil günleri, biliyor musun? " ( Zırh Numarası 7 )
- " O bir gün, 'Çorba, o zırhı üzerine kaç kayış takabilirsin?' Diye düşündüğüm bir gündü. Çok çıkıyor, cevap bu. "
- " Um. Buna ne dersin ... uh ... uh ... Altın Elma ! Evet ... Acıkmış olabilirim. " (Belirleyici)
- Sezon 1 Bölüm 5'te, Ivor's Enchanted Armor'ın birkaç seti Order Hall'da sergileniyor . Jesse , Bölüm 4'te bir set seçerse , sergilenen zırh setleri muhtemelenfarklı olabilir .
- Bazen, Jesse'nin seçtiği zırh, Sipariş Salonunda da sergilenebilir .
- 1. Sezonda, Bölüm 4'ü atlamak Dragonsbane zırhının otomatik olarak seçilmesine neden olurken, Sezon 2'de Bölüm 1 atlanırsa ve oyuncu Bölüm 2'ye başlarsa, o zaman Shield of Infinity zırhı otomatik olarak seçilecektir.
- Jesse'nin 8 takım zırhının kaskları yok.
- Zırh setlerinin hepsi benzersiz bir şekilde renklendirilmiş olsa da, aslında birbirlerinin palet takaslarıdır:
- Dragonsbane, Ender Defender'ın mor bir çeşididir
- Redstone İsyanı, Sonsuzluk Kalkanı'nın kırmızı bir çeşididir
- Adamantium Impervium, Kılıçkıranın daha koyu bir çeşididir
- Golden Goliath, Yıldız Kalkanının turuncu bir çeşididir
- Tim'in zırhının kaskı var ama Jesse onu 8. bölümden sonra kullanmıyor
- Jesse'nin demir zırhında, Lluna tarafından yok edilmiş olmasına rağmen Jesse'nin yeniden üzerinde görünmesine neden olan bir aksaklık meydana gelebilir .
- Jesse'nin Çetesinin diğer üyelerinin aksine , Jesse'nin zırhı " Bir Yolculuğun Sonu " nda elendikten sonra envanterinde düşmez .
Moderatör tarafında düzenlendi: