noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu GR2 Araçları (Optimize, Doku Yolunu Değiştir vb.) / GR2 Tools (Optimize, Change Texture Path etc.) 1.0

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

3d modellerle uğraşan insan modellerken yapar onu zaten, hazır yapılmış 3d gr2 dosyalarını kafasına göre düzenlemek isteyen için diye girmek lazım başlığa.

kral yolları değişdircemde program kapanıyor 2. basıyorum sonna böyle yapmak istiyom [D:\ymir work\npc\china_kurwo\Tex_NPC_TD_JunGuan_01_D_A.tga]
program kapanıyor bunu yapınca

kral yolları değişdircemde program kapanıyor 2. basıyorum sonna böyle yapmak istiyom [D:\ymir work\npc\china_kurwo\Tex_NPC_TD_JunGuan_01_D_A.tga]
Bazı dosyalarda çalışmama gibi sorunlar olabiliyor onlara ne yazıkki yapabileceğimiz birşey yok şuanlık.

gr2 texture tool tarzı programlar var bu ise yarayan veya smd plugin ile cikarip 3ds Max da texture değiştire bilirsin

Prosím, znovu nahrát?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri