bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Reven V2 Filesi sorunları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eftal Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 464
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eftal Can

Level 1
Üye
Konular
10
Çözüm
1
Online süresi
1d 4h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 3 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
129
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kullandığım Files;

Sorunlar;

1- TC Offline Shop kullanılıyor bu offline shopun bilinen buglarını ve fixlerini atarsanız sevinirim.

2- Beta map, itemlerine ait packları simya packalarını kemer packlarını ve bu haritalar da ki mobları ve itemleri navicatdan sileceğim bu mob ve itemleri kaldırmak için başka ne yapmam gerekir ?

3- Files de silah evrim sistemi ve kanal değiştirme sistemi var bu sistemleri kaldırmak istiyorum bir çok sistemi kaldırdım ancak bu iki sistemin konularını bulamadığım için kaldıramadım bu filesi bilen gören varsa hangi kanal değiştirme ve evrim sisteminin ekli olduğunu söylerse yada konularının linkini atarsa süper olur veya farklı şekilde bu sistemleri nasıl kaldırırım öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

4- Ay yıldız savaşçısı kostümü beyaz görünüyor.

5- 4 taş sistemi ekli 4. taş yerine nasıl oluyorsa orkide kılıcı geliyor bu sorunun sebebini bilmiyorum herhangi bir sysser'de vermiyor.

Revenin son paylaştığı filesi kullanmanı tavsiye ederim

Revenin son paylaştığı filesi kullanmanı tavsiye ederim

Bunun üzerinde baya uğraştım sistem ekli server files aramıyorum eski tarz files arıyorum bu benim işimi görür ancak kaldırmak istediğim şeyleri kaldırdıktan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri