emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı İyi temiz sunucu dosyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yarasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 383
Çalışmaya ve üzerinde öğrenmeye başlamak ve özel bir sunucu oluşturmak için iyi ve temiz dosyaları aramaktan çok yoruldum.Matin 2 geliştirme alanında yeniyim ve lütfen yardım edin
Çalışmaya başlamak için temiz ve iyi dosyalar istiyorum

Çözüm
Öncelikle server files işlerine yeni başladıysan forumumuzda Server Files bölümünde altyapılı,fixli, fixsiz filesler bulunmaktadır biraz gezinirseniz karşınıza çıkar, Sistem eklemeyi öğrenmek için ise C++ / C# / Python bölümünde gezinerek, Client,Pack'la ilgili Client-Pack Paylaşımları kısmından öğrenebilirsin. Bu olayları serverini kurduysan yapabilirsin. Serverini henüz kurmadıysan Server Kurulumu Pvp bölümündende serveri kurmayı öğrenir kurabilirsin. Kafana takılan soruları çözmeyi dene çözemessen Soru-Cevap bölümüne konu açarak sorununu iletirsen çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Yazılı anlatımları okurken kafan karışıyorsa Youtube'den izleyip yazılı anlatımla birlikte...
En temizini istiyorsan mailine released kullanabilirsin. altyapı fixlerinide yapman gerekecek. daha sonra sistem eklemeye başlayabilirsin yavaş yavaş.

Başlamak için dosyaları tanımlayın

1598532963876.png

Öncelikle server files işlerine yeni başladıysan forumumuzda Server Files bölümünde altyapılı,fixli, fixsiz filesler bulunmaktadır biraz gezinirseniz karşınıza çıkar, Sistem eklemeyi öğrenmek için ise C++ / C# / Python bölümünde gezinerek, Client,Pack'la ilgili Client-Pack Paylaşımları kısmından öğrenebilirsin. Bu olayları serverini kurduysan yapabilirsin. Serverini henüz kurmadıysan Server Kurulumu Pvp bölümündende serveri kurmayı öğrenir kurabilirsin. Kafana takılan soruları çözmeyi dene çözemessen Soru-Cevap bölümüne konu açarak sorununu iletirsen çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Yazılı anlatımları okurken kafan karışıyorsa Youtube'den izleyip yazılı anlatımla birlikte pekiştirebilirsin. İyi Forumlar

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri