Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle dilim için özür dilerim. Google Translate'i Kullanıyorum. Değiştirilmiş beta 2 dosyalarını kullanıyorum ve bir süredir sızdırıldı. Arapça dosyalar bana sızdırıldı. Benim için çok havalı. Bir ekipman deposu sorunum var
Resimlerde de görebileceğimiz gibi, dükkana bir kılıç veya herhangi bir ekipman koyuyorum, büyü, 1. seviye bir kılıcın yerleştirildiği taş deliklerine dönüşerek Kritik Vuruş Oranı + Saldırı Hızını arttırıyor.
Sadece eşyayı bir yere koyun ve depoyu 10 saniye kapatın, sihir otomatik olarak değişecektir. Herhangi bir yardım ve teşekkürler arkadaşlarım
Resimlerde de görebileceğimiz gibi, dükkana bir kılıç veya herhangi bir ekipman koyuyorum, büyü, 1. seviye bir kılıcın yerleştirildiği taş deliklerine dönüşerek Kritik Vuruş Oranı + Saldırı Hızını arttırıyor.
Sadece eşyayı bir yere koyun ve depoyu 10 saniye kapatın, sihir otomatik olarak değişecektir. Herhangi bir yardım ve teşekkürler arkadaşlarım
Ekli dosyalar
Son düzenleme: