HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şuanki haliyle dreamfancy kapatıyor
.
lalaker çalışıyor.
visual 2019 build
lisans kaldırıldı.
python27 ile python22
dll leri bulunmadğı için
python inject kaldırıldı
eksik dosyalar eklendi
Hile programı nasıl engellenir.
.
lalaker çalışıyor.
visual 2019 build
lisans kaldırıldı.
python27 ile python22
dll leri bulunmadğı için
python inject kaldırıldı
eksik dosyalar eklendi
Hile programı nasıl engellenir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
DazyShield Source Build | Bykatil199
Merhaba arkadaşlar bugun sizlere dazyshield source düzeltip derlemeyi göstereceğim sourcede biliyorsunuz antihack olduğu için zararsız trojenler bulmuş kesinlikle virussüzdür. Not : Source Visual Studio 2019 Da Build Edilebilir Ona göre ayarlanmıştır. Video ; İndirme Linkleri ; İndirme...
Daha önce paylaşıldığı için kapatıldı.![]()
DazyShield Source Build | Bykatil199
Merhaba arkadaşlar bugun sizlere dazyshield source düzeltip derlemeyi göstereceğim sourcede biliyorsunuz antihack olduğu için zararsız trojenler bulmuş kesinlikle virussüzdür. Not : Source Visual Studio 2019 Da Build Edilebilir Ona göre ayarlanmıştır. Video ; İndirme Linkleri ; İndirme...forum.turkmmo.com
Konu sahibinin isteği üzerine dosyalarını inceledim, önceki paylaşımı düzenleyerek tekrar paylaşmak istemiş içerik değişikliği olduğu için konuyu açıyorum.
Tşk ederim sayın modumKonu sahibinin isteği üzerine dosyalarını inceledim, önceki paylaşımı düzenleyerek tekrar paylaşmak istemiş içerik değişikliği olduğu için konuyu açıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)