noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Artemisia/Elf ve Lycan Altyapı Server Files 1

indirmek için izniniz yok
4.33 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eline sağlık reis güzel paylaşım :))

Chlerin açılmamasıyla ilgili problem vardı konuya güncelleme verildi.

Bu forumda veya diğer forumlarda böyle bir konu olmadığını gördüm ve bende neden ben yapmıyorum ki dedim. Orta doğu ve balkanların ilk Artemisialı altyapı filesini yaptım ve sizlerle paylaşıyorum. Ayrıca bu konuya bu karakteri eklerken sadece bu konudaki işlemleri yaparak ekledim (@XxZeMaHSeRxX saolsun) incelediğinizde görürsünüz zaten. Savunmaları Lycan karakterinin savunmalarıyla birleştirdim (Pençe ve Mızrak, Artemisia ve Lycan). Ekstra bir efsun eklemedim ama isteyen ekleyebilir tabii ki de. Dump protosuyla beraber paylaştım ve eklenebilecek her yere artemisiayı ekledim. Skilleri başlangıçta otomatik olarak seçer source ayarlıdır ama böyle kullanmak istemeyen olur diye öğretmen questlerinede geçirdim sourceden kaldırarak skill öğrenme yoluyla skilleri aldırabilirsiniz (Skilleri alırken Lycan ile aynı npcyi kullanırlar herşey ayarlıdır). Saltanat tipi files yapmak isteyen kardeşlerimide düşünüp filese 6 efsun sisteminide kattım önceden eklemiştim zaten kaldırmakla tekrar uğraşmak istemedim. Tüm foruma hayırlı uğurlu olsun. Kurduğunuz zaman kanıt eklerseniz sevinirim.

Takdir edersiniz ki dosyaların boyutu büyük bilgisayarımda tarattım herkese iyi geceler. İleride bu filese illumina ekleyerek güncelleme vericem saltanatçı arkadaşlar beklemede kalsınlar.

Linkler

Güncelleme v0.1

gerek olmaz ama yinede virüs total

bu dosyayı hem dump protoya hem de gamedeki dbnin içine atın chler açılmıyor yoksa gözümden kaçmış benimde sabah haberim oldu (@XxZeMaHSeRxX saolsun).

Güncelleme v0.2
Karakter yere düşünce kalkmıyordu bu yüzden playersettingsmodule.py açın ve şu kısmı şöyle değiştirin
[CODE title="playersettingsmodule.py"]def SetGeneralMotionsForElfe(mode, folder):
chrmgr.SetPathName(folder)
chrmgr.RegisterMotionMode(mode)
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_WAIT, "wait.msa")
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_WALK, "walk.msa")
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_RUN, "run.msa")
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_DAMAGE, "damage.msa", 50)
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_DAMAGE, "damage_1.msa", 50)
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_DAMAGE_BACK, "damage_2.msa", 50)
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_DAMAGE_BACK, "damage_3.msa", 50)
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_DAMAGE_FLYING, "damage_flying.msa")
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_STAND_UP, "falling_stand.msa")
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_DAMAGE_FLYING_BACK, "back_damage_flying.msa")
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_STAND_UP_BACK, "back_falling_stand.msa")
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_DEAD, "dead.msa")
chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode, chr.MOTION_DIG, "dig.msa")[/CODE]

Virüs Total
Source
source.png

Game-Mysql
game-mysql.png

Dump Proto
dump-proto.png

Full Pack
full-pack.png

Kanıt
kanit.jpg
Paylaşım için Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri