- Konular
- 295
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 19d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 253
- Altın Konu
- 12
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 1,710
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Baldum İstatistikleri
Hp Puanı 3483 | Büyüme Saldırısı 9.5 |
Büyüme Oranı 278,3 | Taban Savunma 113 |
Taban Saldırısı 168 | Büyüme Savunma 27.1 |
Büyüme Direnci 8.5 | Taban Direnci 50 |
Sınıf Tank | Skill Sayısı 6 |
Baldum Yetenekleri
Hulking (Pasif) Mana Bedeli: 0 (+0)Baldum'un fiziği ona% 18 bonus zırh verir. Normal saldırıları ek 20 (+3) büyü hasarı verir. | Wild Charge (Aktif) Mana Bedeli: 60 (+5)Baldum kısa bir mesafe ileri atılarak yol boyunca düşmanlara 175 (+84) (+33) fiziksel hasar verir. Bir düşman kahramana çarptığında durur, sonra totemini savurur ve kahramanı arkasına fırlatır, hedefin maksimum SP'sinin% 8'ine eşit ek fiziksel hasar verir ve hedefi 1 saniye boyunca% 90 yavaşlatır. |
Wild Stomp (Aktif) Mana Bedeli: 50 (+0)Baldum yere vurarak yakındaki düşmanlara 50 (+50) (+7) fiziksel hasar verir (canavarlar iki kat hasar alır) ve onları% 30 yavaşlatır. Vuruştan etkilenen düşmanlar 1 saniyeliğine Baldum'a% 25 daha az fiziksel hasar verir. Bu yeteneğin soğuma süresi, bir düşman kahramana veya canavara çarptığında 0,2 saniye azalır. | Wild Prison (Aktif) Mana Bedeli: 100 (+0)Baldum, totemini yere vurarak, çatlaktaki düşmanların hareket hızını 1,5 saniyeliğine% 50, uç alandakileri ise 0,6 saniyeliğine% 90 düşürür. Daha sonra zemin 0,5 saniye sonra çöker ve hedef alandaki tüm düşmanları 3 saniye boyunca hapsederek onları hareketsiz hale getirir. Hedef alana giren düşmanlar, 0,5 saniye boyunca% 30 hareket hızı kaybına uğrayacaktır. Hapsedilen düşmanlar 400 (+84) (+33) fiziksel hasar alır, kısa süreliğine sersemler ve serbest bırakıldıktan sonra 2 saniye boyunca% 50 yavaşlar. |
Punish (Aktif) Yakındaki minyonlara ve canavarlara 800 gerçek hasar verir ve onları 1 saniyeliğine sersemletir | Execute (Aktif) Anında yakındaki bir düşman kahramanına saldırır ve düşman kahramanın gerçek hasar olarak kaybettiği Can'ın% 16'sına eşit hasar verir. |