Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Death Stranding Oyun incelemeleri.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Son1Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
  • Etiketler Etiketler
    death stranding

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba değerli turkmmo takipçileri, bu günkü konumda sizlere "Death Stranding konusunu anlatacağım. İçerik ve anlatım tarafımca düzenlenmiştir, alıntı değildir. İyi forumlar

PC sürümü güncellemesi: Death Stranding'in uçsuz bucaksız, güzel ve ıssız dünyası, birinci sınıf bir biçimde PC'de yaşıyor. Oyunla yaklaşık 15 saat geçirdikten sonra, melodramatik hikayesine ve kargo teslimatı simülasyonunun ve rahatsız edici gizli aksiyonun benzersiz oyun döngüsüne geri döndüm. Death Stranding'de ülkeyi yeniden bağlamak, aynı şeyi yapan birçok oyuncuyla da bağlantı kurmaktır ve eşzamansız çok oyunculu tasarım sayesinde, her ikiniz de oyun içi işlerinizi yaparken birbirinize yardımcı olurken dünyayı yeniden inşa etmeye girişirsiniz.

Doğru özellikler göz önüne alındığında, Death Stranding'in PC sürümü PS4 Pro'dakinden çok daha iyi görünebilir ve çalışabilir (bir Core i7-7700K CPU ve RTX 2080 ekran kartı kullanarak oynadım). Oyun yerel 21: 9 ultra geniş en-boy oranını desteklediğinden ve Nvidia'nın DLSS kenar yumuşatma seçeneğini kullanırken her ayar en üst düzeye çıktığı için 2560x1080 çözünürlüğü çalıştırdım. Ve aksiyon sekansları ve şiddetli hava yürüyüşleri aracılığıyla kare hızı sürekli olarak yüksek 90 FPS ila 110 FPS arasındadır. Bu, çarpıcı görünen ve sorunsuz çalışan uygun bir PC bağlantı noktasıdır.

3.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri