HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Official sunucuda 1seneye yakın süredir translate.lua ve locale_string dosyaları pack üzerinden veriliyor. Bu program ile officialdeki translate.lua ve locale_string'i klasik server taraflı haline çevirebilirsiniz.
İsteyenler için 20.3.4 yaması ile birlikte sunulan locale_string ve translate.lua ların çevrilmiş halini de konuya ekliyorum.
İyi Kullanımlar.
İsteyenler için 20.3.4 yaması ile birlikte sunulan locale_string ve translate.lua ların çevrilmiş halini de konuya ekliyorum.
İyi Kullanımlar.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
https://forum.turkmmo.com/konu/3734614-tool-locale-string-builder/
Arasındaki fark nedir?
Arasındaki fark nedir?
Gördüğüm kadarıyla locale_string ve quest builder python taraflı yazılmış.Official sunucuda 1seneye yakın süredir translate.lua ve locale_string dosyaları pack üzerinden veriliyor. Bu program ile officialdeki translate.lua ve locale_string'i klasik server taraflı haline çevirebilirsiniz.
İyi Kullanımlar.
![]()
Attığım konuda sadece locale_string builder var azönce baktım.
Paylaşım için teşekkürler