- Konular
- 10
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 11,236
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Olay şu ki siz kendi adınız üzerinden reklam yapıp oyun tırtlayınca bütün ihale size kaldı nedeni ise ben sizi bildiğim için gelmiştim ve oynamayı bırakmıştım simya, kuşak v.s hepsine yabancıydım bu serverde hepsine hakim oldum serverde son 10 - 20 kişi kalmıştı o sıralar bıraktım. Bu filesi geliştirip neden server açmayı tercih etmedin bence sağlam filesti fakat son zamanlarda ki sorunların çözülmüş olsaydı o kadar kolay kapanmazdı Ama sağlık olsun kısmet böyleymiş. Birde bu metin2 işlerinde iyi niyetli insan sayısı çok az gerçekten bulmak zor biraz parayı gören sapıtıyor.Bütçe yetersizliği ve ekibe aldığımız kötü niyetli insanlardan dolayı oyunu elimizde tutamadık. Yoksa çok farklı şeyler yapabilirdik. Bir oyunu açarken serverfiles alt yapısı gerçekten önemli ama şunu unutmayın ki (KURACAĞINIZ EKİP, OYUN YÖNETİMİNDEKİ YAPI VE DİSİPLİN) herşeyden çok ama çok daha önemlidir. Bunu başarabilen kişi 0 martysama alt yapı ile açsa bile düzgün bütçeyle doğru hedeflere ulaşacaktır.
- Konular
- 483
- Online süresi
- 17h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 2,092
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 308
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 9
Olay şu ki siz kendi adınız üzerinden reklam yapıp oyun tırtlayınca bütün ihale size kaldı nedeni ise ben sizi bildiğim için gelmiştim ve oynamayı bırakmıştım simya, kuşak v.s hepsine yabancıydım bu serverde hepsine hakim oldum serverde son 10 - 20 kişi kalmıştı o sıralar bıraktım. Bu filesi geliştirip neden server açmayı tercih etmedin bence sağlam filesti fakat son zamanlarda ki sorunların çözülmüş olsaydı o kadar kolay kapanmazdı Ama sağlık olsun kısmet böyleymiş. Birde bu metin2 işlerinde iyi niyetli insan sayısı çok az gerçekten bulmak zor biraz parayı gören sapıtıyor.
Metin2 pvp server işlerini geçmişte bıraktım. Bu devirde yaptığın yatırıma yada verdiğin emeğe değmez hiçbir şey. Daha farklı şeylere iyi işlere yöneldik. Bu tarz şeyleri zevkli olduğundan ve sevdiğim için hobi olarak yürütüyorum artık.
- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,198
- DevLira
- 48
Teşekkürler
- Konular
- 48
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 18d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 322
- DevLira
- 0
@dreamfancy karalamak gibi olmasın ama, diğer files gibi içine yerleştirmiş olmayasın birşeyler xd
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)