- Konular
- 120
- Online süresi
- 1ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 131
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 6,348
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar alt yapı olarak kullandığım filese efsun botu ekledim efsun botu normal efsunu atmıyor. Yeşil efsundada aynı sıkıntı vardı çözdüm ama normal efsunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Server Files
forum.turkmmo.com
K Envanter
forum.turkmmo.com
Efsun Botu
forum.turkmmo.com
Syserr
Server Files
55-105 FİLES SORUNSUZDUR D.MODLUK ŞEREFİNE
HERKESE İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR D.MODLUK ŞEREFİNE BU FİLESİMİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM KENDİ ÇAPIMDA TEST ETTİM BİR SORUNU YOK TEMİZ GELİŞTİRİLMEYEDE AÇIK BİR FİLESDİR KULLANACAK ARKADAŞLARA HAYIRLI UĞURLU OLSUN BELKİ 1 KAÇ TANE QUEST EKSİĞİ VARDIR BAŞKADA BİR SORUNU YOKDUR FİLESİN GCC 4.9 KURULUMU...
K Envanter
Ek Envanter Sistemi (K Envanteri)
You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. @xMysterious Kaynak: Arones2 You must be registered for see element. You must be registered...
Efsun Botu
ProGamer - Coklu Efsun Botu Sistemi Yeşil & Normal Efsun Botu
Daha Once Hasan ( @VINCHENZOO ) Kardesım Bu Sıstemı Paylaşmıştı. Bu Sıstemı Biraz Geliştirdim. Yeni Açılan Bir Cok Serverde Görmüşsünüzdür. Yeşil Efsun Botu & Normal Efsun Botu Olarak 2`ye Ayrılmakta. Bende Kullanmak Isteyenlerın Olabileceğini Düşünerek Bu Sistemi Kendımce Duzenledım. Umarım...
Syserr