Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sunucudaki autopatcher doluyor başlat dediğimde oyun açılmıyor

deathnovel

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
1g 6147s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
45
TM Yaşı
6 Yıl 12 Ay 2 Gün
MmoLira
199
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar normal bir şekilde çalışıyordu item proto editleyip içine attım crcliste de ekledim eskisini silip sonra böyle oldu nasıl çözerim bu sorunu? crclisti sıfırlayıp oyunun tüm packini tekrar kapatmayı denedim yine aynı şekilde.

db deki syserr de sadece bu var

SYSERR: Aug 4 15:45:24 :: pid_init:
Start of pid: 913

SYSERR: Aug 4 15:45:24 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default
SYSERR: Aug 4 15:45:25 :: Load: DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry)
SYSERR: Aug 4 15:45:36 :: __GetHostInfo: __GetHostInfo() ==> DirectQuery failed(SELECT mIP FROM gmhost)
SYSERR: Aug 4 15:45:39 :: __GetHostInfo: __GetHostInfo() ==> DirectQuery failed(SELECT mIP FROM gmhost)
SYSERR: Aug 4 15:45:58 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: Aug 4 15:45:58 :: pid_deinit:
End of pid

İtem protoda hangi işlemi yaptin

İtem protoda hangi işlemi yaptin

Düşündüm de item_protodaki değişimden dolayı client niye açılmasın ki ? en kötü kanallar açılmaz yani. Ya lz dönüşümünde bir problem olmuş olabilir ve ya item_protoları yanlış kitleyip locale'yi de bozuk paketlerse belki bir ihtimal olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri