Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Thanosun Eldiveni Sistemi Eklemede sorun

OwnerShip

Level 7
TM Üye
Konular
117
Online süresi
9ay 21g
Reaksiyon Skoru
1,046
Altın Konu
10
Başarım Puanı
254
TM Yaşı
6 Yıl 6 Gün
MmoLira
4,424
DevLira
87

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

SİSTEMİ ANLATIMA GÖRE 1-1 EKLEDİM VE FORUMDADA BAYA Bİ KİŞİ EKLEMİŞ
BENDE EKLEDİM FAKAT PENCERESİ Bİ TÜRLÜ AÇILMIYO GAME.PY'YE F9 F7 F8 F5 HEPSİNİ DENEDİM BASIYORUM AMA TIK YOK NE SYSERR VERİYO NEDE PENCERESİ AÇILIYO
AMA THANOSUN TAŞLARI BAŞARILI EKLENDİ SAĞ TIKLAYINCA ÖZELLİK FALAN VERİYO GİYİLİYO AMA GİYİLDİĞİ ENVANTER AÇILMIYO
KULLANDİĞİM FİLESTE KEYSAVE DİYE Bİ SİSTEM VAR BÜTÜN TUŞLAR ORAYA ATANMIŞ ONUNLA ALAKALI
OLABİLİRMİ
Kod:
onPressKeyDict[app.DIK_F9]    = lambda : self.interface.ToggleThanosWindow()
üstte verdiğim kod game pyde var ama system pyde import yapmadım sadece import yapınca oyuna girmiyo no module uiThanos named YAZIYO AÇILMIYO CLİENT

SİSTEMİ ANLATIMA GÖRE 1-1 EKLEDİM VE FORUMDADA BAYA Bİ KİŞİ EKLEMİŞ
BENDE EKLEDİM FAKAT PENCERESİ Bİ TÜRLÜ AÇILMIYO GAME.PY'YE F9 F7 F8 F5 HEPSİNİ DENEDİM BASIYORUM AMA TIK YOK NE SYSERR VERİYO NEDE PENCERESİ AÇILIYO
AMA THANOSUN TAŞLARI BAŞARILI EKLENDİ SAĞ TIKLAYINCA ÖZELLİK FALAN VERİYO GİYİLİYO AMA GİYİLDİĞİ ENVANTER AÇILMIYO
KULLANDİĞİM FİLESTE KEYSAVE DİYE Bİ SİSTEM VAR BÜTÜN TUŞLAR ORAYA ATANMIŞ ONUNLA ALAKALI
OLABİLİRMİ
Kod:
onPressKeyDict[app.DIK_F9]    = lambda : self.interface.ToggleThanosWindow()
üstte verdiğim kod game pyde var ama system pyde import yapmadım sadece import yapınca oyuna girmiyo no module uiThanos named YAZIYO AÇILMIYO CLİENT
OLABİLİRMİ

Bundan kaynaklı olabilir

OLABİLİRMİ

Bundan kaynaklı olabilir
SKYPE TEN SORMA ŞANSIM VARMI REİS NASIL YAPILDIĞINI SANA

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri