- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo okurları ve Minecraft severler. Sizler için yine sık karşılaşılan bir Minecraft hatasının çözümünü buldum. Dünyalarınızın bozulmasıyla en az bir kez karşılaşmışsınızdır. Artık başınıza tekrardan geldiğinde ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.
Bazen, Minecraft bir Dünya kayıt dosyalarınız, kayıt verilerini bozacak bir sorunla karşılaşabilir. Bu olduğunda, oyundaki parçalar dünya üretildiğinde veya tamamen ortadan kaybolduğu zamana sıfırlanabilir. Birçok faktör bu soruna neden olabilir ve bazı durumlarda dünyanın açılmasını engelleyebilir. Ancak dünyanız bozulduysa tüm umutlarınızı bir anda yitirmenize gerek yok.
Bozuk bir dünyayı düzeltme süreci biraz zorlayıcı olabilir ve her seferinde dünyayı düzelteceği garanti edilmez. Dünyanızın sık sık yedeklenmesi, her zaman bozuk bir kayıt dosyasından kurtarabilmeniz için en iyi ve en güvenli yol olacaktır. Dünyanız zaten bozulmuş olsa bile bu işlemi denemeden önce her zaman bir yedek alın.
Bu işlem, sisteminizdeki dosyaların aktarılmasını ve değiştirilmesini içerdiğinden, destek bu soruna yardımcı olamaz. Ancak, Minecraft Wiki'de adım adım ilerlemenize yardımcı olacak bir rehber vardır. Destek, bu işlemin çalışacağını garanti edemeyeceğinden, lütfen riski size ait olmak üzere kullanın. Rehbere devam etmek için BURAYI tıklayın.
Yukarıdaki rehber ile dünyanızı kurtarma şansınız var. Hepinize iyi oyunlar dilerim.
Son düzenleme: