farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

The Elder Scrolls Online Unbound

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1595750263142.png

İmparatorluk tarafından yakalandım ve Stormcloak isyancılarının yanında ölüm cezasına çarptırıldım. Helgen'e götürüldük, ama idam edilmeden önce bir ejderha ortaya çıktı ve şehre saldırdı. Kaçmak için bir yol bulmam gerek.

Dragonborn, imparatorluk askerleri tarafından çizilen üç diğer araba ile uyandırır, eller bağlanır. Stormcloaks, Lokir ve Dragonborn'un halka açık infazlarına götürüleceği Helgen kasabasına ilerleyecek .

Wiki:
Ralof: "Hey, sen sonunda uyanıksın. Sınırı geçmeye çalışıyordun, değil mi? Bizimle aynı İmparatorluğa pusuya yatabilirsin"
Lokir: "Lanet olsun Stormcloaks. Skyrim sen gelene kadar iyiydi. İmparatorluk güzel ve tembeldi. Seni aramasalardı, o atı çalmış ve Hammerfell'in yarısında olabilirdim. Sen ve ben, burada olmamalıyız. İmparatorluğun istediği bu Stormcloaks."
Ralof: "Hepimiz kardeşiz."
İmparator Asker: "Kapa çeneni!"
Lokir: "Peki onun nesi var ha?"
Ralof: "Önüne bak sen ''
"Ulfric? Rüzgârlık Kavanozu mu? İsyanın lideri sensin. Ama seni yakalarlarsa Tanrım, bizi nereye götürüyorlar?"
Ralof: "Nereye gittiğimizi bilmiyorum, ama Sovngarde bekliyor."
Lokir: "Hayır, bu olamaz. Bu gerçekleşmiyor."
Ralof: "Hey, hangi köydensin, at hırsızı?"
Lokir: "Neden umursuyorsun?"
Ralof: "Bir Nord'un son düşünceleri evde olmalı."
Lokir: "Ben Roriksteadliyim."
Imperial: "General Tullius, efendim! Muhtar bekliyor!"
Tullius: "Güzel Hadi Gidelim."

Ralof: "Ona bak, General Vali, Askeri Vali. Görünüşe göre Thalmor onun yanında. Lanet elfler. Bahse girerim bununla bir ilgisi vardı. Bu Helgen Burada Vilod'un hala bu ardıç meyvelerini karıştırıp karıştırmayacağını merak ediyorum. Komik bir çocukken, İmparatorluk duvarları ve kuleleri beni çok güvende hissettiriyordu. "
Haming: "Kim onlar baba? Nereye gidiyorlar?"
Torolf: "İçeri girmelisin, küçük yavrum."
Haming: "Neden? Askerleri izlemek istiyorum."
Torolf: "Eve dön hemen Şimdi."
Haming: "tamam, baba."
İmparatorluk: "Vay!"
Kaptan: " Bu mahkumları arabalardan çıkarın."
Lokir: "Neden duruyoruz?"
Ralof: "Neden düşünüyorsun? zaten sizin içi bir son. Hadi gidelim Tanrıları bekletmemeliyiz."
Lokir: "Hayır! Bekle! Biz isyancı değiliz!"
Ralof: "Ölümünü cesaretle, hırsızla yüzleş."
Lokir: "Onlara söylemelisin! Seninle değildik! Bu bir hatadır!"
İmparatorluk Kaptanı: "Adını söylediğimizde bloğa doğru adım at. Birer birer."
Ralof: "İmparatorluk kahrolası listelerini seviyor."
Hadvar: "Ulfric Stormcloak. Windhelm Kavanozu."
Ralof: "Bu bir onur, Jarl Ulfric!"
Hadvar: "Riverwood Ralof'u.
"Hayır, ben asi değilim. Bunu yapamazsın!"
Kaptan: "Dur!"
Lokir: "Beni öldürmeyeceksin!"
Kaptan: "Okçular!"
Kaptan: "Başka kimse koşmak ister mi?"
Hadvar: "Bekle Oradasın Öne çık Kimsin?"

Wiki:
Yarış                          Hadvar adlı kullanıcının yorumu
Altmer               "Sen Thalmor Büyükelçiliği ile değilsin, yüksek elf misin? Hayır, bu doğru olamaz."
Argonian            "Riften rıhtım işçilerinden birinin akrabası mısınız, Argonian?"
Bosmer             "Pek çok ahşap elf Skyrim'e yalnız gelmeyi seçmezdi."
Breton               "Sen Daggerfall'dan mısın, Breton? Mahkeme entrikalarından kaçmak mı?"
Dunmer             "Başka bir mülteci mi? Tanrılar gerçekten halkı terk etti."
imparatorluk      "İmparatorluk Şehrinden çok uzaktasın. Skyrim'de ne yapıyorsun?"
Khajiit               "Siz ticaret kervanlarından biriyle, Khajiit?
Nord                     "Akraba Skyrim'e gelmek için kötü bir zaman seçtin."
Orsimer                "Kalelerden birisin, Orc? Buraya nasıl geldin?"
Kırmızı Muhafız    "Burada ne yapıyorsun Redguard? Sen bir parola mı?

Örümcekleri öldürdükten sonra başka bir geçitten çıkın. Bir sonraki mağarada, suyun diğer tarafında ateş iksiri var. Başka bir demir hançer de var. İksir uzaktan görülemez, çünkü ateşe çok yakındır. İksiri aldıktan sonra, uyuyan bir ayı bulunur. Hadvar, Dragonborn'a Uzun Yay ve on iki demir ok verir , ya gizlice geçmeyi ya da ayı öldürmeyi önerir. Dragonborn ayı ile savaşmayı seçerse, savaşı kolaylaştırmak için hasarı% 80 azaltılacak. Dragonborn'un yanındaki arabada iki şişe Alto şarabı ve bozuk para cüzdanı var. Arabanın önünde, iskeletin yanında, bir demir kask ve bir şişe Black-Briar Mead var .

Ayı ele alındıktan sonra ikisi mağaradan çıkabilir. Çıktıktan sonra Alduin, Helgen'in öfkesini tamamladıktan sonra bilinmeyen parçalara geri çekilerek tepeden uçarken görülebilir.

Mağarayı çıktıktan sonra Hadvar amcası için Dragonborn yönlendirecektir Alvor yaşıyor Riverwood . Dragonborn bu noktada Hadvar'ı Riverwood'a kadar takip etmeyi ya da ayrılıp kendi yollarını bulabilir. Dragonborn ayrılmaya karar verirse, benzersiz diyalog kaçırılabilir.

Avantajlar ve dezavantajlar
Ralof'un (Stormcloaks) ardından biraz daha iyi ağır zırh verir, çünkü öldürülmesi gereken gardiyanlardan biri idamlardan İmparatorluk Kaptanı, yani İmparatorluk zırhının alınabileceği anlamına gelir. Bu oyunun ilk bölümünde çok yardımcı koruma sağlar. Riverwood'a devam ettikten sonra Gerdur, Dragonborn'a ev anahtarını verecektir.

Ejderdoğan Hadvar'a (İmparatorluk Lejyonu) sahipse , Alvor ve Sigrid'in evinin dışındaki tezgahın yanında ortaya çıkan demir ve çelik külçe yığını serbestçe alınabilir. Bu, Steel Smithing'e sahip olmaları halinde Dragonborn'a en başından daha iyi bir silah verir . Ziraat ve değirmen taşının yanındaki ve evinin bodrum katındaki silahlar da alınabilir. Ancak, oyuncu Ralof ile birlikte olsa bile, Dragonborn daha sonra Alvor'a demirlemede yardımcı olur ve onunla olan eğilimini geliştirirse, tüm bu eşyalar hala elde edilebilir.​

Ekli dosyalar

• 1595749378405.png
    1595749378405.png
    732.2 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri