- Konular
- 5,602
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 6,802
- Altın Konu
- 669
- Başarım Puanı
- 499
- MmoLira
- 11,960
- DevLira
- 297
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Disintegration, başkanı ve yaratıcı yönetmeni Marcus Lehto'nun Halo serisinin ortak yaratıcısı ve Bungie'deki eski bir yaratıcı yönetmen olan geliştirici V1 Interactive'in ilk başlığı. Take-Two Interactive tarafından yayınlanan Disintegration, sinerjik olarak yeni bir şey yaratmak için beklenmedik iki türü birleştirerek kendini ayırmayı hedefliyor. Hem Birinci Şahıs Nişancı'nın hem de Gerçek Zamanlı Strateji oyunlarının özellikleriyle Disintegration kendi başına yepyeni bir oyun türüdür. Ancak parçalarının toplamından daha mı büyük, yoksa yerden inemiyor mu? İşte Disintegration incelememiz.
Parçalanma öyküsü, insanların zihinlerini esasen ölümsüz, mekanik bedenlere entegre etmelerini sağlayan bu yeni teknolojinin etrafında odaklanmaktadır. Bu bilim başlangıçta isteğe bağlıydı ve geçici olması gerekiyordu, ancak zamanla insanların bu yeni makine gövdelerine entegre olması zorunlu hale geldi. Şimdi, makineler herkesi entegre etmeye çalışıyor ve onları insanlıklarını ve özgür iradelerini atmaya ikna etmeye çalışıyor.
Ana kahramanımız Romer, hâlâ özgür seçimine sahip olan az sayıda entegre kişiden biridir. İnsanlıklarını sağlam tutmak için savaşan ragtag Outlaws grubunun yardımıyla bir hapishane gemisinden kaçar. Kısa bir süre sonra, Wagoner adlı gizemli eski ve görünüşte kör bir insanla buluşuyorlar. Tüm bu hikaye en başta size çok hızlı bir şekilde açıklanıyor ve sadece hikayeyi anlamak için tekrar dinlemek zorunda kaldım.
Bununla birlikte, Parçalanmanın beni götürdüğü yolculuğu sevdim ve karakterlerin nasıl geliştiğini ve büyüdüğünü görmeyi çok sevdim. Ne yazık ki, bu karakter gelişmeleri subpar seslendirme ile gölgelendi. Neyse ki, Romer'ın performansı yeterince iyi ve inandırıcılık sunuyor, ancak kanun kaçaklarının geri kalanı inandırıcı kişiliklerden daha fazla karikatür olarak karşımıza çıktı.