noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

MaviAyGames | Cryptopp 7.0.0 Yükseltme 2020-07-23

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

2020 konusunu hortlacak kafaya sahip kişileri niye yönetim kadrosuna alıp da ramazan ramazan ağzımızı bozduruyorsunuz @admin @Tunga @EfecanTuncbilek @AsiLZade
İster 2020 yılının konusu olsun, isterse 2009'un kısaca yılın bir önemi yok. Demek ki bir rapor gelmiş veya ihtiyaç olmuş konuya bakılmış link kırık. Dolayısıyla yönetici arkadaşımız konuya müdahale etmiş ne var bunda? Ek olarak, bir daha yönetim ekibinde olan birisine karşı bu tür saygısızlığını görürsem affetmem.
Yükseltiyorken en güncel sürümüne yükseltmeke daha iyi olur.(8.2)
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. içerisinde 8.2 sürümü mevcut. Hata aldığınız yerleri bakabilirsiniz.
2020 konusunu hortlacak kafaya sahip kişileri niye yönetim kadrosuna alıp da ramazan ramazan ağzımızı bozduruyorsunuz @admin @Tunga @EfecanTuncbilek @AsiLZade
İster 2020 yılının konusu olsun, isterse 2009'un kısaca yılın bir önemi yok. Demek ki bir rapor gelmiş veya ihtiyaç olmuş konuya bakılmış link kırık. Dolayısıyla yönetici arkadaşımız konuya müdahale etmiş ne var bunda? Ek olarak, bir daha yönetim ekibinde olan birisine karşı bu tür saygısızlığını görürsem affetmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri