- Konular
- 2,167
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,306
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,729
- DevLira
- 176
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yeni Bordo Kartpostallar tarafından söndürüldü bir ön sürüm teaser olan 2K-Games gönderilen şifreli yazışmaları içeren Vito Scaletta için Leo Galante içinde Empire Bay . Bu bulunabilir Mafya Oyun resmi Facebook ve Twitter sayfalarında. Tüm kartpostallar Fowler & Webb Fine Tailors, Little Italy 25, Empire Bay 03491'e gönderilir ve 7 Mart - 14 Haziran 1967 arasında postalanır.
Sevgili L, bunca zaman sonra 17 lanet olası, Sal Amca'nın kafasını kıçımdan sıkmaktan bıktığını düşünürdünüz, sanki bu değişecek gibi. Bununla başa çıkacağım, başa çıkamayacağım yer burası nasıl bir tanrı lanetlenmiş ter kutusu. EB'de bana tekrar ihtiyacın var, sadece onunla gelecek hafta onunla konuştuktan sonra en sevdiğim amcamı geri bildireceğim kelimeyi söyle. 19 Nisan'da saat 8'de ET. - Vito
L, 55'de karşılaştığınız sıçan problemi için mükemmel bir saklanma yeri buldum. Cehennem, bu parçaların etrafında biraz peynir için koklama olabileceğini söylediklerini duydum. Sanırım Sal Amca fareye düşkündür. Her şeye rağmen değil mi? - Vito
Bana 16 yıl önce sokaklarda önemsiz iten bazı inekler izlerken kenarda oturduğumu söyleseydiniz, deli olduğunuzu söylerdim. Biliyorum Amcamın işlerine karışmamam gerekiyor, ama bu saçmalık, beni eylemden uzaklaştırıyor. Yerel haberler son zamanlarda kokuyordu. Şimdilik bir kapak tutuyor. - Vito
Karşılıklı arkadaşlarımız için önümüzdeki hafta Kaliforniya'da aile çıkarlarını temsil etmem istendi. Bunun Amca'nın bir kurulum fikri olup olmadığını veya aklında başka bir şey olup olmadığını bilmiyorum. Sadece bu gezi zarafet tasarrufu, midilli görmek için bir gün var ve belki bir ziyaret borçlu birine bakmak.
Müzik söz konusu olduğunda sıçan paketi için her zaman yumuşak bir noktaya sahip olacağım, ancak birçok fırsat var - özellikle New Bordeaux'da yararlanabiliyoruz. Sadece arka odaların dışında faaliyet daha. Meşru işletmelerden bahsediyorum. Bu şehirde müziğin ne kadar etkili olduğu düşünüldüğünde, en sevdiğim amcamın etrafında dolaşmak başka bir açı olabilir
Word, Amca'nın iddialı genişleme planlarına sahip olduğunu. Hatta Almanya'ya kadar olan yerlerin konuşulduğunu bile duymuştum. Gelecek hafta daha fazlasını öğreneceğim
Kuzeyde daha fazla aile ilgisini ziyaret etme zamanı. Seattle'a gelince, o kasabada ne yapmam gerekiyor? Balık? Yağmur damlaları sayılsın mı? Bana her yere gönderiliyor ve gözden uzak kalıyormuşum gibi geliyor, böylece Amca'nın bu güne kadar neler yaptığını rapor edemem.
Amca yeni insanlarla tanışıyor. Hiç şüphe yok ki, hepsi bir çocuğun o iğrenç iğnesini ele almaya çalışıyor. O sadece birisini öldürecek olsa da öfkesi var ve numarası yükseldiğinde etrafta olmak istemiyorum. Bazı eylemlerden bahsediliyor. Bu olabilir, büyük olan ve Tanrı bana yardım etsin. S amca, onunla ilgilenen bir çocuğun parmak eklemi üzerinde ısrar edebilir.