- Konular
- 930
- Çözüm
- 45
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 698
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 257
- MmoLira
- 4,272
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
BAŞARIMLAR
Ana oyun
| ikon | Kazanım | Açıklama | makas | Ganimet |
|---|---|---|---|---|
| Seni Gömmeden Önce | Lincoln'ün kaderine karar verdiniz. | 100 G | Altın |
| Yukarı Çıkarken Dua Edin | Ritchie Doucet dönme dolabında asılı kaldınız. | 15 G | Bronz |
| Cesur Yeni Bir Dünya | Burke Kasabının Yanına Döndünüz. | 15 G | Bronz |
| Balık Yemeliyiz | Vito'nun Michael Grecco'yu yakalamasına yardım ettiniz. | 15 G | Bronz |
| Herkes Fark Edecek | Derazioyu çatı penceresinden dışarıya attınız. | 15 G | Bronz |
| Benim adım Lincoln Clay | Santangelo'nun kafasını bıçakladınız. | 15 G | Bronz |
| Bunun için biraz geç | Enzo'nun kaçmasına yardım ettiniz . | 15 G | Bronz |
| Zavallı Sumb **** | Yargıç Holden'ı siz öldürdünüz . | 15 G | Bronz |
| Napalm Gibi Yak | Tommy Marcano'yu tanınmayacak kadar yaktınız. | 30 G | Gümüş |
| Kesinlikle Heyecan Vericiydi | Olivia Marcano'yu kaderine terk ettiniz . | 30 G | Gümüş |
| Yine de Biz Buradayız | Sammy ve Ellis'in intikamını aldınız . | 40 G | Gümüş |
| Yapmam Gereken Bir Şey | Eşyalarını Sammy'den topladınız . | 15 G | Bronz |
| Eski zamanların hatrına | Cassandra, Marcano'yu öldürmenize yardım etmeyi kabul etti . | 15 G | Bronz |
| Kes ve Çalıştır | Burke, Marcano'yu öldürmene yardım etmeyi kabul etti . | 15 G | Bronz |
| Şimdi İşbirliği Yapıyoruz | Vito, Marcano'yu öldürmene yardım etmeyi kabul etti . | 15 G | Bronz |
| Tabii Şey, Patron | Tüm Ortakların kilidi açıldı . | 15 G | Bronz |
| [IRA] Sorma | Burke'nin yan görevlerini tamamladın. | 25 G | Bronz |
| Bir iyiliğe ihtiyacım var | Vito'nun yan görevlerini tamamladın. | 25 G | Bronz |
| .45 Kalibre Elimde | Cassandra'nın yan görevlerini tamamladın. | 25 G | Bronz |
| Elinde nakit | Cüzdanınız ve banka arasında 150.000 dolar tasarruf sağlandı. | 10 G | Bronz |
| Bebeğim, sen zengin bir adamsın | 500.000 dolar kazandınız. | 10 G | Bronz |
| Haraççı | Raketlerinizden [Çete Grubu] birinden maksimum kazanç elde edin . | 15 G | Bronz |
| Birlikte Biziz | Tüm Underbosses'ları " Oysa Biz Buradayız " a kadar canlı tuttunuz . | 15 G | Bronz |
| Sadece sen ve ben | " Oysa Biz Buradayız " a kadar sadece bir Underboss'u canlı tuttunuz . | 15 G | Bronz |
| Güven | Bir Underboss ile Sadık Grub kurdunuz . | 15 G | Bronz |
| Aile | Üç Underbosses ile Sadık Gruba ulaştınız . | 15 G | Bronz |
| Cebinizdeki Delik | En az 500.000 dolar harcadınız. | 15 G | Bronz |
| Büyük Kazanan | Bir Underboss'tan 10.000 dolar kazandınız. | 15 G | Bronz |
| Yeni Patron | 16 Çete Patronunu Tokatladınız . | 15 G | Bronz |
| Başka Bir Gün Yaşa | 15 Çete Bilgilendiricisini işe aldınız . | 15 G | Bronz |
| Gevşek Uç Yok | Tüm Çete Patronlarını öldürdünüz . | 15 G | Bronz |
| Sıçanlara Güvenemiyorum | 15 Çete Bilgilendiricisi Öldürdünüz . | 15 G | Bronz |
| Özel 358 | 20 saniye hızda 120 mil mesafe yaptınız veya daha hızlı sürdünüz. | 15 G | Bronz |
| Şokların Test Edilmesi | Sürüş sırasında 50 metrelik bir uçuş yaptınız ve tekerleklerinizin üstüne indiniz. | 15 G | Bronz |
| Yeni Bordeaux Drifter | Sürüş sırasında en az 5 saniye drift yaptınız. | 15 G | Bronz |
| İyi Bir Dönüş | Hiçbir şeye çarpmadan yüksek hızda 180 derece dönüş yaptınız. | 15 G | Bronz |
| Tamirci | 10 Araç Tamiri Yaptınız. | 15 G | Bronz |
| Savaş Uzmanı | 300 düşman öldürüldü. | 15 G | Bronz |
| Şşş, şşş | Düşmanlar üzerinde 100 Gizli Ölüm yaptınız. | 15 G | Bronz |
| Kapalı Tabut | 50 Vahşi Ölüm gerçekleştirdiniz. | 15 G | Bronz |
| Yumuşatıldı | Bir çete grubunun sözcüsünü öldürerek grubu zayıflattınız . | 15 G | Bronz |
| İçeri giriyorum! | Raket sözcüsünü öldürmeden onlara saldırdınız . | 15 G | Bronz |
| Standart İletişim Şebekesi | Delray Hollow grubu çetenin telefonlarını dinlediniz. | 15 G | Bronz |
| 5. SFG'ye katıldı | 5 saniyede 5 kafa vuruşu gerçekleştirdiniz. | 15 G | Bronz |
| Afiyet olsun! | Bir cesedi timsahlara verdiniz . | 15 G | Bronz |
| Gelecek sefer daha hızlı yüzün | Bir timsah tarafından yenildiniz . | 15 G | Bronz |
| Mesaj Gönderme | 3 veya daha fazla Brutal Takedowns zincirleme ölümü yaptınız. | 15 G | Bronz |
| Kod 112 | Bir polis arabası çaldınız . | 15 G | Bronz |
| Sigorta Riski | 2 dakika kovalandıktan sonra bir Polis Bölgesinden kaçtınız. | 15 G | Bronz |
| Asla Görmedim | Bir kapıyı açtıktan sonra 2 saniye içinde bir düşmanı öldürdünüz. | 15 G | Bronz |
| flambé | 10 düşman kendi Molotovs'uyla yaktınız . | 15 G | Bronz |
| Gerçek Güzel Zaman | Lou Marcano'yu yayın balığı gibi avladınız. | 30 G | Gümüş |
| Küba'ya Bağlantı | Frank Pagani'yi öldürdünüz . | 15 G | Bronz |
| Devam Eden Bir Savaş Var | Remy Duvall'ı çarmıhta yaktınız . | 15 G | Bronz |
| New Mexico'daki Cizvit | Alvarez'in kaçmasına yardım ettiniz . | 15 G | Bronz |
| İyi Zamanlar Dönsün | Tüm Mafya III Kupalarını elde ettiniz . Yalnızca PlayStation 4 için geçerlidir. | N / A | Platin |
Daha hızlı, bebeğim!
|---|---|---|---|---|
| Başka Bir Kardeş Şelalesi | Sinclair Parish'e doğru yola çıktınız . | 10 G | Bronz |
| Kickin 'Up Dust | MJ ve Roxy'nin Şahitleri kurtarmasına yardım ettiniz . | 30 G | Bronz |
| Hiçbir Yerde Daha Güvenli Değil | Slim Beaumont'u yakaladınız. | 50 G | Gümüş |
| İlgili Vatandaşlar | Irma , Yeremya ve Hıristiyan'a yardım ettiniz. | 30 G | Bronz |
| Bitki uzmanı | Max Herbalism seviyesine ulaştınız. | 50 G | Gümüş |
| Bay Yeşil Başparmak | Grow House'u tamamen yükselttiniz. | 30 G | Bronz | |
| Bu İyi Bağlantı | Tek bir ot grubunu 10.000 dolar veya daha fazla sattınız. | 30 G | Bronz |
| Kampanya Stratejisi | Slim'in yeniden seçim reklam panolarından 10'unu yok ettiniz. | 30 G | Bronz |
| Tehlike yakın | Yakınlık Madenlerini kullanarak 30 düşman öldürdünüz . | 30 G | Bronz |
| Tuzak Oyunu Güçlüdür | 10 Araç Tuzağı başarıyla tetiklediniz. | 30 G | Bronz |
Taşsız Taşlar
|---|---|---|---|---|
| Alışkanlığın Yaratığı | Sahneyi araştırdınız . | 10 G | Bronz |
| Devotchka | Boicherot'un seyahatinden kurtuldunuz. | 30 G | Bronz |
| Büyük para | Gevşek bir nuke üzerinde sıcak bir ipucu buldunuz. | 30 G | Bronz |
| Yardım ve Konfor | Donovan'ın Connor Aldridge'i bitirmesine yardım ettiniz . | 30 G | Bronz |
| Dominos Yok | Nuke'yi emniyete aldınız. | 50 G | Gümüş |
| Operasyon: Derin Uyku | Dart Tabancası ile 30 kişiyi nakavt ettiniz. | 30 G | Bronz |
| Bir şey mi unuttum? | Bilinçsiz bir insanı bir arabanın bagajına yerleştirdiniz . | 30 G | Bronz |
| Büyük Şişman Parti Hayvanı | Hartmann 7.62mm kullanarak ve Party Animal kıyafeti giymiş 50 düşmanı öldürdünüz . | 30 G | Bronz |
| İzi Atla | Tüm Ödül Avcılığı görevlerini tamamladınız. | 50 G | Bronz |
| Gözcü | Keskin Nişancıyı kullanarak 30 düşman öldürdünüz. | 30 G | Bronz |
Zamanın işareti
|---|---|---|---|---|
| Biraz Kapanış | Kült Sammy'deki faaliyetlerini araştırdınız . | 10 G | Bronz |
| Kan İçinde | Bonnie Harless ile buluştunuz . | 30 G | Bronz |
| Perili Yerler | 3 "Karanlığın Yeri" ni incelediniz. | 30 G | Bronz |
| Ölmekten Daha Kötü | Bonnie Harless'ı siz öldürdünüz. | 50 G | Gümüş |
| Barmen | Sammy'nin Yenilenmesine Başladınız. | 30 G | Bronz |
| Amatör fedai | Sammy'yi Dixie Mafia'dan korudunuz . | 30 G | Bronz |
| Sammy'yi dök! | Sammy'i Tamamen yenilediniz. | 30 G | Bronz |
| Pop pop | Ağır Çekimde 10 kez 10 düşman öldürdünüz. | 30 G | Bronz |
| Ölüm Bıçağı | Fırlatma Bıçakları kullanarak 20 düşman öldürdünüz. | 50 G | Bronz |
| Sokak Roketi | Samson Harrier'de 50 km'lik bir mesafeyi aradınız. | 30 G | Bronz |