- Konular
- 2
- Online süresi
- 6h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Açılacak olan Roleplay serverıma yetkili olabilecek kişiler arıyorum.Gelmek istiyen kişiler
yetkili kuralları
1- Hiç bir admin yönetim kurulu ve üstü kişilere soramdan x bir oyuncuyu banlıyamaz 2- Rol karakterleri ile kesinlikle admin power yapmak yasaktır 3- oyun içi yetkisi olan herekz günde en az bir kire admin rol pası yapmak zorunludur (bir mazereti var ise bir sorun olmaz)
(yeni kurallar da eklenebilir)istiyenler gelebilir
şimdilik sadece yetkili ekibi gereklidir ama yetkili olamk istimiyip bzizim serverımıza oynamka istiyenler discord dumuza gelip aktif verilmesini bekliyebilir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu discord adresine gelebilir.! Doğuhan#9386 buda benim discord nicimyetkili kuralları
1- Hiç bir admin yönetim kurulu ve üstü kişilere soramdan x bir oyuncuyu banlıyamaz 2- Rol karakterleri ile kesinlikle admin power yapmak yasaktır 3- oyun içi yetkisi olan herekz günde en az bir kire admin rol pası yapmak zorunludur (bir mazereti var ise bir sorun olmaz)
(yeni kurallar da eklenebilir)istiyenler gelebilir
şimdilik sadece yetkili ekibi gereklidir ama yetkili olamk istimiyip bzizim serverımıza oynamka istiyenler discord dumuza gelip aktif verilmesini bekliyebilir