Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

VALORANT Drop Nasıl Gözükür ?

SwordRex

𝓣𝓮𝓴 𝓜𝓪𝓵 𝓥𝓪𝓻𝓵𝓲𝓰𝓲𝓶 𝓐𝓬𝓲𝓵𝓪𝓻𝓲𝓶
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
2,420
Çözüm
89
Online süresi
4mo 8h
Reaksiyon Skoru
4,207
Altın Konu
244
Başarım Puanı
422
MmoLira
7,171
DevLira
15
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

VALORANT drop düşürmek için saatlerce Twitch üzerinden VALORANT izleyen binlerce oyuncu var. Hatta yüz binlerce... Şu günlerde her oyuncunun hayali, VALORANT betası için drop düşürebilmek. Bazı oyuncular, uyurlarken bile bilgisayarlarını açık bırakıp, VALORANT yayınları tarayıcılarında açık bir şekilde güne uyanıp heyecanla Twitch bildirimlerini kontrol ediyor.

Evet, gerçekten şu karantina günlerinde zamanın nasıl akıp gittiğini anlayamayacağınız bir oyun VALORANT. League of Legends gibi, CS:GO gibi oyunlardan iyice sıkılan ve yeni çok oyunculu oyun arayan oyuncular için adete bir ilaç. Haliyle, oyun da betada olduğu için ne yazıktır ki herkes VALORANT oynayamıyor. VALORANT oynayabilmek için Twitch üzerinden oyunun yayınlarını bolca izleyip, oyunun düşmesi için dua etmekten başka pek bir çareniz yok. Onlarca tarayıcıdan da açsanız, yüzlerce saat de izleseniz her şey şans ile alakalı. Peki o şanslı kişiler, VALORANT drop düştüklerinde Twitch bildirimlerinde nasıl bir şey ile karşılaşıyorlar? Veyahut gerçekten VALORANT drop düşüyor mu?

Evet, tabii ki VALORANT drop düşüyor. Şu an binlerce kişiye VALORANT drop düştü ve oyunu oynuyor/oynadı. Peki VALORANT drop bildirimi neye benziyor?

3-1998d9388d5d07a219aded0ac4a2811d.jpg

VALORANT drop, tam olarak yukarıdaki gibi bir olay. Tema çizimi yaparken, telefonumdan arkadaşıma ss atmak için mobile geçtiğimde bildirimlerde Twitch'i gördüm. Aniden bir heyecan ile bilgisayardan Twitch'e girerek 2 saat önce VALORANT düşürdüğümü gördüm. Sevinci zaten anlatmaya gerek yok, yaşayanlar bilir. Yaşamayanların da en kısa sürede yaşamalarını isterim. Gerçekten muazzam bir olay. Biz oyuncuları şu karantina günlerinde en çok sevindirecek şeylerden biri şu bildirim.

İşte, drop bildirimi böyle abi. Daha fazla ne anlatılabilir ki ve evet, ben anlık Twitch'te VALORANT izlerken düşmedi drop bana. Riot Games'in birkaç gün önceki açıklamasında da bahsettiği gibi, birden ansızın drop düşebilir. Yani, uyurken bilgisayarınızı açık bırakmanıza pek de gerek yok. Ama ben de açık bırakanlardandım :D O yüzden sizi anlıyorum ve umarım en kısa sürede VALORANT drop düşer. Bu oyunu kesinlikle deneyimlemelisiniz.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri