Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhabalar, Twitch'de yayıncı olan wtcN yani Ferit Karakaya hakkında topladığım bilgileri derledim ve sizinle paylaşmak istiyorum

12 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’un Bakırköy ilçesinde doğan ve kova burcu olan Ferit Karakaya (wtcN), Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır.
Nick'inin geldiği wtcN açılımını anlattığı bir video buldum youtube den ve;
Ferit Karakaya – wtcn aslında her zaman yayıncılık yapmıyordu, yıllar önce kendisi profesyonel bir LoL (League of Legends) oyuncusuydu Ferit, profesyonel oyunculuğa Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden biri olan “HWA” ile başladı. 3 yıl boyunca HWA takımında oynayan Ferit, 2012 yılında GameX’te düzenlenen ilk LoL turnuvasını kazanma başarısı gösterdi. 2012-13 sezonunda adeta rüzgar gibi esen başarılı e-sporcu, “En Değerli Oyuncu” ve “En İyi Ormancı” ödülü başta olmak üzere birçok ödül kazandı.
Ferit'in lol'ü neden bıraktığını açıkladığı bir video da buldum.
Ayrıca geçmişte 5 yılı aşkın Dota kariyeride vardı. Topladığımız bilgilere göre HWA takımı ile önce Dota2 de profesyonel bir şekilde espor'a başladı.
Son olarak 2017 Gamescom ESL PUBG turnuvasında ZeonN, Mithrain ve Mirliva gibi isimlerle ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden WtcN, genel turnuvada bir ödül alamasa da ikinci gün düzenlenen DUO TPS’de üçüncülük alarak bronz tavayı ülkeye getirmeyi başardı.
Toplayabildiğim bilgiler bu kadar, umarım ferit hakkında merakınızı giderebilmişizdir
İyi forumlar..Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)