- Konular
- 1,313
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,503
- Altın Konu
- 15
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 1,605
- DevLira
- 41
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
PROJE YÖNETİCİSİ VE ÇEVİRMEN
Kadir Boz
TEKNİK DESTEK
Ömer Öz
Çeviri tamamlandı!!!
SON GÜNCELLEME: 18.05.2020
Türkçe font yapıldı.
Ayrıca CCmod’un olmazsa olmaz radar’ı gizlendi hudlar sol altta sıkıştırıldı, böylece hudların oluşturduğu görüntü kirliği ortadan kalktı.
Tek sıkıntı 2 sinematikte altyazı ekleyemedim ne oyun içi ne sinematik kodlarını yedi, ilerde biraz daha uğraşabilirim.
Birde yama ile not: Hannibal yani mobil komuta merkezine girdiğinizde konuşmaları takip etmek istiyorsanız ilerlemeden konuşmanın bitmesini bekleyin.
gemi içi kalabalık olduğundan bir konuşma bitmeden başka bir konuşma altyazısı çıkıyor. Diğer yerler normal.
Bazen bazı bölümlerde nadirde olsa alt yazı takılması yaşarsanız quick save-load yapıp bölümü bir daha başlatın düzelecektir.
ÖNEMLİ NOT: YAMA SADECE 1.3 SÜRÜMDE ÇALIŞIR GOG SÜRÜMÜNDE ÇALIŞMAZ.
YAMA İNDİRME LİNKİ
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 31m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
link ölmüş yeniler misiniz
- Konular
- 10,579
- Çözüm
- 219
- Online süresi
- 10mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 16,722
- Altın Konu
- 444
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 691
- MmoLira
- 19,928
- DevLira
- 601
Sağ üstte Dosyayı indir butonunu kullanabilirsiniz.link ölmüş yeniler misiniz
- Konular
- 0
- Online süresi
- 53m 19s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Merhaba Kadir bey değerli arkadaşlarınıza ve size teşekkür ederim.Çok şükür Allaha başarabildim yama kuruldu
zaten siz kurulumda herşeyi düşünmüşsünüz otomatik kuruldu ve oyunu türkçe başlat butonuna tuşladım direkt oyun türkçe açıldı çok mutlu oldum.Dilimizle oynamanın keyfi baş başka oyunu yeniden oynayacağım zaten çokta ilerlememiştim çok mutluyum İnşaAllah bir çok oyunda da türkçe çeviri yaparsınız oyunlarda tek istediğimiz bir Altyazı yavaş yavaş Türkçe dil ve altyazı desteği geliyor ve bu bizi çok mutlu ediyor oyun daha anlamlı oluyor sizlere başarılar diliyorum Allah razı olsun Allaha emanet olun..
zaten siz kurulumda herşeyi düşünmüşsünüz otomatik kuruldu ve oyunu türkçe başlat butonuna tuşladım direkt oyun türkçe açıldı çok mutlu oldum.Dilimizle oynamanın keyfi baş başka oyunu yeniden oynayacağım zaten çokta ilerlememiştim çok mutluyum İnşaAllah bir çok oyunda da türkçe çeviri yaparsınız oyunlarda tek istediğimiz bir Altyazı yavaş yavaş Türkçe dil ve altyazı desteği geliyor ve bu bizi çok mutlu ediyor oyun daha anlamlı oluyor sizlere başarılar diliyorum Allah razı olsun Allaha emanet olun..Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)