Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba ; Navicat Şifre ip doğru girdiğim halde bu hatayı alıyorum sorun çözümünü bulamadım... Şimdiden yardım eden etmıyenden Allah razı olsun..
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konu uygun alana taşındı.Merhaba ; Navicat Şifre ip doğru girdiğim halde bu hatayı alıyorum sorun çözümünü bulamadım... Şimdiden yardım eden etmıyenden Allah razı olsun..
Ekli dosyayı görüntüle 25692
En temiz işlem putty ssh den sıfırlama işlemidir giriş yaptıktan sonra alttaki kodları sırasıyla yazınız ;Merhaba ; Navicat Şifre ip doğru girdiğim halde bu hatayı alıyorum sorun çözümünü bulamadım... Şimdiden yardım eden etmıyenden Allah razı olsun..
Ekli dosyayı görüntüle 25692
ŞİFRE 2 DEFA SIFIRLADIM GİNE AYNI HATA İLE KARŞILAŞTIMEn temiz işlem putty ssh den sıfırlama işlemidir giriş yaptıktan sonra alttaki kodları sırasıyla yazınız ;
[CODE lang="bash" title="Putty'den Navicat Sıfırlama Kodları (SSH)'den Navicat Sıfırlama Kodları (SSH)"]/usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop
mysqld_safe --skip-grant-tables &
mysql -u root
use mysql;
update user set password=PASSWORD("buyukhosting") where User='root';
flush privileges;
quit
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server start
Yukarıdaki komut hata verir ise, aşağıdaki komutu deneyiniz lütfen.
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart[/CODE]