noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

aktiftir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burak6698
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 177

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugün Açılıcaktı Aslında Ama Size Güzel Bir Server Güzel Bir Wslik Server Sunabılmek İçin Üstünde Biraz Daha Çalışıyoruz Yarın Serverimiz Aktif Olucaktır Eşinize Dostunuza Ve Sizin İçin Yaptık Bu Serveri 1 Oyuncu Kalana Kadar Server Kapanmıcaktır Ve Sizin İçin
Hizmet Vericeğiz Biliyorum Yazın Dışarı Gezmektense Metin2 Oynarız Diyorsunuz Tamam Oynayın Yarın Serverimiz Yani 11.07.2020 20.00 Da Grişler Ve Site Aktif Olucaktır Suan Sadece İndirmeler Aktif Oyuna Girerken Hata Almak İstemiyorsanız Ful clenti İndirin Ve Ful Packı İçine Atınız
Bize 1 Dakikanıza Ayrıp Bu Gönderiyi Beğenip Ve Yorum Yaparak Taleblerinizi İsteklerinizi Bildirebilirsiniz
Ve Güzel Süprizler Sizi Bekliyor Ox Yarışması Yapılıcak Ödüllü Vs Turnuvularıda Yapılıcak Ödüller Şuan Tam Belli Laptop Diye düşünüyorum ben ama

Sayfamızı Takip Edin Ve Beğenin Arkadaşlar Yarın Akşam Onlineyiz <3
https://www.facebook.com/vollvoxmt2http://www.vollvox.metin2.in/anasayfa115.Seviye Başlangıç 120.Seviye Bitiş.
*Official Kuşak Sistemi
*Official Pet Sistemi
*Official Kemer Sistemi
*Official Okey Eventi
*Offline Shop Sistemi
*2 CH Ejder Odası
*Şaman Grup Kutsama Sistemi
*Sınırsız Cesaret Pelerini
*Hızlı Ekipman Sistemi
*Hızlı Hesap Kayıt Sistemi
*Ox Mapında Görünmezlik Sistemi
*Karakter Kilit Sistemi
*Lonca Savaşı Ajan Sistemi
*Ticaret ve Pazar Geçmişi
*Ejderha odası izleme ve boş kontrol sistemi
*Bugsuz Hızlı Kanal Değiştirme
*Tek-Tık Biyolog Sistemi
*4 Taş Sistemi Aktif!
*Boss Bilgi Sistemi
*Leş Sistemi!
*Yeni Kostümler Aktif!
*Çoklu İtem Sil Özelliği
*Official Nemere-Razador Odası
*Silah Kostumu Sistemi
*Yıl Dönümü Kuşağı vb. Aktif!
*Yeni Maplar Aktif!
*Hapishane Sistemi Aktif!
*4 Taş Sistemi
*Boss Bilgi Sistemi
*Kral Oyuncu - Kral Lonca Aktif!
*Karakter Güvenlik Sistemi Aktif! Oyun Griş Linklerimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri