- Konular
- 33
- Online süresi
- 3h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Açık Kaynak Kodlu Film Scripti
application/config/database.php içerisinden ayarlarınızı yapıyorsunuz
Veritabanında user tablosu içerisinden kullanıcı bilgilerinizi ayarlayabilirsiniz. Şifreleme methodu md5’tir.
Bir önceki ücretsiz sunduğum scriptte biraz destek verdim bu scriptler full açık kaynak kodludur lütfen öncelikle sistemin içerisini kontrol edin biraz bakın araştırın baktınız olmuyor bakmayacaksınız bana yazacaksınız profilimde tüm iletişim bilgilerim mevcuttur : ) Panel girişi için yapmanız yeterlidir. Php Script
application/config/database.php içerisinden ayarlarınızı yapıyorsunuz
Veritabanında user tablosu içerisinden kullanıcı bilgilerinizi ayarlayabilirsiniz. Şifreleme methodu md5’tir.
Bir önceki ücretsiz sunduğum scriptte biraz destek verdim bu scriptler full açık kaynak kodludur lütfen öncelikle sistemin içerisini kontrol edin biraz bakın araştırın baktınız olmuyor bakmayacaksınız bana yazacaksınız profilimde tüm iletişim bilgilerim mevcuttur : ) Panel girişi için yapmanız yeterlidir. Php Script
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 5,602
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 6,802
- Altın Konu
- 669
- Başarım Puanı
- 499
- MmoLira
- 11,960
- DevLira
- 297
Konunuz bölüm kurallarına uygun olmadığı için kapatıldı konularınızı tekrar aktif etmek isterseniz bana özel mesaj yoluyla ulaşınız
forum.turkmmo.com
Webmasterlar İçin Genel Bölüm Kuralları
*Warez, null script paylaşımı ve her türlü telif hakkı içeren dosya paylaşımı yasaktır, . *Bana site açın,bedava domain verin vs. tarzında konular açmayınız.. *Maddiyatla ilgili konular açmak yasaktır. *Açıklamasız konular kapatılır. *Konu başlığı seçerken konunun içeriğini açıklar tarzda...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...